Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: Διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά Αστυνομικών

Νέες επιθέσεις με μολότοφ κατά των ΜΑΤ τα ξημερώματα – Έγιναν τουλάχιστον τρεις επιθέσεις στις 11.20, 11.45 και στις 12.25 τη νύχτα.

Διαδοχικές επιθέσεις με μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα πραγματοποίησαν ομάδες αναρχικών αργά τη νύχτα.

Λόγω των επιθέσεων η Πατησίων έμεινε κλειστή για περισσότερο από μία ώρα, στο ρεύμα προς Πατήσια. Ακολούθησε, στη 1.30 τα ξημερώματα, νέα επίθεση με μολότοφ εναντίον της διμοιρίας που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη. Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 16 προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι οι συμμορίες των παρακρατικών της  προχωρούν πλέον σε συχνές επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων πέριξ των Εξαρχείων. Από τις επιθέσεις δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί. Αξίζει να σημειωθεί, πως παρά τις 16 προσαγωγές, οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nuchta-epeisodiwn-sta-ejarcheia-diadochikes-epitheseis-me-molotof-kata-astu#ixzz4j3zwsOni

Exit mobile version