Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παρακρατική αριστερά στην εξουσία: Ποιος έγραψε τον νόμο Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες;

Η παρακρατική αριστερά στην εξουσία: Ποιος έγραψε τον νόμο Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες;

Βαρύτατα υπονοούμενα για τον νόμο Παρασκευόπουλου, με τον οποίο έχουν αποφυλακιστεί με τον… επίσημο τρόπο (γιατί η ΝΔ τους άφηνε να φεύγουν με άδεια και να μην επιστρέφουν) εγκληματίες, δολοφόνοι και τρομοκράτες, αφήνει ο γνωστός συστημικός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Τσίπρας «γνωστοποίησε τις αντιρρήσεις του (για το νομοσχέδιο) στους συνεργάτες του και στον ίδιο τον Παρασκευόπουλο, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες διατάξεις είχαν προκαλέσει ήδη τις αντιδράσεις της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα».

Ανησύχησε, λοιπόν, ο Τσίπρας. Όχι γιατί θα γέμιζε η κοινωνία εγκληματίες, βιαστές, τρομοκράτες και… πολιτικούς, αλλά επειδή είχαν προκληθεί αντιδράσεις της αμερικανικής πρεσβείας. Συνεχίζει την περιγραφή του ο Παπαχρήστος:

«Και τι συνέβη, ένα σούρουπο, αρχές του σκληρού Απρίλη του 2015; Μια ομάδα «αλληλέγγυων», που μάλλον ήταν του γνωστού «Ρουβίκωνα», παρέκαμψε τα μέτρα ασφαλείας και μπούκαρε στο Μέγαρο Μαξίμου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε έως το γραφείο του πρωθυπουργού, άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον Τσίπρα μόνο του! Και άρχισε να τον ανακρίνει κανονικά για το γιατί έχει ενστάσεις για τον νόμο και γιατί δεν τον δέχεται και να λέει πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πει «ναι» στην κατάθεσή του στη Βουλή».

Αφότου έγινε ξεκάθαρη η πληροφόρηση που λαμβάνουν οι παρακρατικοί από το εσωτερικό του Σύριζα, αλλά και την ασυλία που έχουν και πάλι από τον Σύριζα, πάμε να δούμε τι έγινε τελικά με την όλη υπόθεση και την εξιστόρηση του Παπαχρήστου.

«Ύστερα από μερικές ημέρες ο νόμος Παρασκευόπουλου με τις ευνοϊκές διατάξεις για τρομοκράτες, βαρυποινίτες κλπ πέρασε ως είχε από την Βουλή, όπως τον είχε καταρτίσει ο εμπνευστής του. Ποιος Παρασκευόπουλος, παιδιά; Ο Παναγιώτης ο Λάμπρου, ο σύμβουλός του και επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Φυλακισμένων – μέλος της συνιστώσας ΑΚΟΑ, λέμε…»

Βεβαίως, οι συριζαίοι ουδέποτε πρόκειται να παραδεχτούν τα όσα γράφει ο Παπαχρήστος, όμως θυμόμαστε την ιστορία με τα φυλλάδια που είχε πετάξει ο Ρουβίκωνας στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως επίσης θυμόμαστε την ανάκριση του Ξάνθου από αναρχικούς για την αποφυλάκιση τρομοκρατών, την οποία και πάλι δεν παραδέχονταν οι συριζαίοι μέχρι που βγήκε το ηχητικό. Διόλου απίθανο, λοιπόν, να συνέβησαν τα πράγματα όπως περιγράφονται. Εξαιρετικά πιθανό μάλιστα. 

Το θέμα είναι ότι ένα ολόκληρο κράτος είναι όμηρος των τρομοκρατών, των τσογλανιών της αριστεράς και των ανεκδιήγητων γραφικών μπολσεβίκων, τους οποίους προσκυνά και “σέβεται τους αγώνες τους” η Νέα Δημοκρατία. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί πραγματικά να αντιστρέψει τα όσα καταστροφικά έχουν επιφέρει όλοι αυτοί στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-parakratikh-aristera-sthn-ejousia-poios-egrapse-ton-nomo-paraskeuopoulou#ixzz4jAFpaC6G

Exit mobile version