Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι γερμανοί τοκογλύφοι με τα εγχώρια τσιράκια τους Τσίπρα και Μητσοτάκη επιζητούν την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Οι γερμανοί τοκογλύφοι με τα εγχώρια τσιράκια τους Τσίπρα και Μητσοτάκη επιζητούν την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Φανερά είναι πια τα σχέδια των γερμανών τοκογλύφων για την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού και της Εθνικής Κυριαρχίας των Ελλήνων μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης που επιφέρουν τα απανωτά μνημόνια που μπορούν και υλοποιούνται μόνο και μόνο επειδή στην διακυβέρνηση της χώρας εναλλάσσονται τα ίδια αριστερά κομμουνιστικά νεοφιλελεύθερα τσιράκια τους.

Η τραγική συνέπεια της διακυβέρνησης της Ελλάδος από τα αριστερά κομμουνιστικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που συμπεριλαμβάνουν επίσης και αρκετό ΚΚΕ με ΚΚΕ εσωτερικού και της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας καθρεπτίζεται τέλεια πάνω σε όλα τα καταστροφικά μνημόνια που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από τις 23 Απριλίου του 2010. Εκείνη την ημερομηνία ο Γιωργάκης Παπανδρέου ή ΓΑΠ ανακοίνωνε την υποταγή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και την αρχή της υποτέλειας των Ελλήνων στα μνημόνια.

Πρόσφατα ο ΓΑΠ έδωσε μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM που δήλωνε ότι εάν δεν δεχόταν την εισβολή του ΔΝΤ και της Γερμανίας στην οικονομική πολιτική της Ελλάδος, τότε θα υπήρχε χρεωκοπία αλλά προπαντός του ίδιου θα του έπαιρναν το κεφάλι! Έτσι ο ΓΑΠ ουδόλως νοιάστηκε για τους Έλληνες, μόνο νοιάστηκε για το κεφάλι του και ιδιαίτερα για την τσέπη του, και ως πειθήνιο όργανο των διεθνών τοκογλύφων άρχισε την φτωχοποίηση της Πατρίδας μας που συνεχίστηκε ευλαβικά και από τον Σαμαρά-Βενιζέλο αλλά και σήμερα από τον Τσίπρα.

Οι κυβερνήσεις των πολιτικών απατεώνων του Σαμαρά και του Βενιζέλου με τις πολιτικές αποφάσεις τους που στραγγάλιζαν με τα διαδοχικά μνημόνια την Ελληνική Οικονομία έδωσαν στους γερμανούς τοκογλύφους και χρόνο ανασύνταξης αλλά και δικαίωμα ελέγχου της χρηματοπιστωτικής ροής στην Ελλάδα. Ενδεικτικά μόλις ένα χρόνο μετά, το 2011, ιδιαίτερα οι γερμανικές τράπεζες είχαν πυρετωδώς μειώσει την έκθεση τους στο Ελληνικό χρέος και η Γερμανία ήταν έτοιμη για την επιβολή της οικονομικής καταστροφής στην Ελλάδα αποκομίζοντας παράλληλα τεράστια κέρδη.

Όμως κανέναν δεν συνέφερε να υπάρχει χρεωκοπία στην Ελλάδα ιδιαίτερα εκείνη την περίοδο του 2010 όταν σημαντικό ποσοστό του Ελληνικού χρέους ήταν στα χέρια των Γερμανικών και των Γαλλικών τραπεζών. Όταν χρεοκοπεί ο δανειζόμενος χρεοκοπεί και ο δανειστής. Η μόνη λύση για την κρίση του Ελληνικού εξωτερικού χρέους ήταν μια καταλυτική διαγραφή που θα το επανέφερε σε κατάσταση βιωσιμότητας. Αντί αυτού με το PSI κουρεύτηκαν οι Έλληνες μικροομολογιούχοι που έχασαν περίπου 60 λεπτά στο ένα ευρώ και τσακίστηκαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων που ως το 2013 είχαν χάσει περίπου 14 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ τα ομόλογα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας παρέμειναν αλώβητα.

Η σημερινή οικονομική κατάσταση των Ελλήνων μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ επιεικώς ως εξαιρετικά δυσμενής αφού έχουν επιβληθεί και τα αριστερά μνημόνια του Τσίπρα και του Καμμένου. Ποιός όμως είναι ο κύριος λόγος αυτής της κατάληξης; Σίγουρα η αδιάλειπτη προσπάθεια της φτωχοποίησης των Ελλήνων με την χρησιμοποίηση διακριτών διαδοχικών περιόδων που λαμβάνουν την ονομασία “μνημόνια” έτσι ώστε να μην υπάρχει απότομη φτωχοποίηση που θα δημιουργούσε εξαιρετικά έντονη αντίδραση. Όμως η τελειωτική φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι το κύριο σχέδιο επειδή θα αλώσει τον κοινωνικό ιστό και θα διαλύσει την κυριαρχία του Ελληνικού Έθνους στον φυσικό γεωπολιτικό του χώρο. Οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών άλλωστε περιμένουν την στιγμή που θα ενεργοποιηθούν ως πέμπτη φάλαγγα εναντίον των νόμιμων κατοίκων της Ελλάδος.

Διαχρονικά οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου είδαν τις ευκαιρίες που αναδύονταν από τα μνημόνια για ταυτόχρονο δικό τους πλουτισμό και διατήρηση τους στις καρέκλες της εξουσίας. Σήμερα με τον Τσίπρα πειθήνια προσπαθούν να πλουτίσουν ακόμη πιο πολύ τους διεθνείς τοκογλύφους με τα πρωτογενή πλεονάσματα ενώ ο Ιωάννης Μεταξάς είχε εκδιώξει τους ξένους τοκογλύφους επειδή δεν μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Ελληνικού Λαού και της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος!

Η πικρή διαπίστωση είναι ότι αυτή η ανακατανομή του πλούτου ενώ προσφέρει φτωχοποίηση στους Έλληνες από την άλλη πλευρά δημιουργεί υπερκέρδη στους ξένους τοκογλύφους αλλά και στο κλεπτοκρατικό τόξο του Τσίπρα και του Μητσοτάκη. Για παράδειγμα στις 3 Ιανουαρίου 2017 ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης φωτογραφιζόταν να κάνει σκι και να κάνει την μεγάλη ζωή στο πολυτελές θέρετρο του Πηλίου, ενώ σήμερα οι Έλληνες καλούνται να του πληρώσουν το λογαριασμό αφού έρχονται αντιμέτωποι με δυσβάστακτους φόρους της τάξεως των πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ που αρκετοί από αυτούς έχουν καταλογιστεί αναδρομικά!

Συμπερασματικά οι δημοσκοπήσεις που προαλείφουν τον Μητσοτάκη ως τον επόμενο φοροεισπράκτορα των ξένων τοκογλύφων δημιουργούν ένα ειλικρινές ερώτημα. Οι Έλληνες νοιάζονται να ξαναρχίσουν να διαβιώνουν στην Πατρίδα τους με μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ή περιμένουν διακαώς να έρθει να τους φορολογήσει αμείλικτα και ο ευρωπαίος κοσμοπολίτης Μητσοτάκης; 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-germanoi-tokoglufoi-me-ta-twrina-egchwria-tsirakia-tous-tsipra-kai-mhtso#ixzz4jDcOJ8e1

Exit mobile version