Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κόρινθος – Αργολίδα, Ημαθία

Στον λόφο της Ευαγγελίστριας, στην περιοχή της Στιμάγκας Κορινθίας, τελέστηκε την περίοδο του συμμοριτοπολέμου μια από τις πιο φρικιαστικές σφαγές από τους αιμοσταγείς εγκληματίες κομμουνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (1944). Θύματα αυτής της θηριωδίας για ακόμα μια φορά ήταν απλοί Έλληνες πολίτες, αγρότες, ιερείς, δάσκαλοι, ακόμα και μικρά παιδιά, που κατά την γνωστή τακτική των κομμουνιστών κλήθηκαν δήθεν για μια “ανάκριση” ή για μια “συζήτηση” στο βουνό και δεν επέστρεψαν ποτέ.

813 θύματα από περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας αναγνωρίσθηκαν, οι ψυχές των οποίων αναζητούν ακόμα την δικαίωση. Ουδέποτε αναγνωρίσθηκαν ούτε τιμήθηκαν από​ το επίσημο κράτος που στο όνομα της δήθεν εθνικής συμφιλίωσης έδωσε ακόμα και συντάξεις στους μπολσεβίκους σφαγείς του Έθνους!

Παρόντες λοιπόν στο καθιερωμένο εθνικό μνημόσυνο όπως κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής από Κορινθία και Αργολίδα, που δεν ξεχνούν και δεν λησμονούν την Ιστορία. Μετά από 60 και πλέον έτη η συγκίνηση των συγγενών των θυμάτων είναι έκδηλη και μόνοι συμπαραστάτες τους οι Χρυσαυγίτες που εισέπραξαν τα εύσημα των παρευρισκομένων. Στεφάνι για τη μνήμη των θυμάτων κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της Τοπικής Οργανώσεως Χρυσής Αυγής Κορινθίας, καθώς επίσης και ο γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Αργολίδας.

Εκατοντάδες εφημερίδες καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, 1 Ιουνίου 2017, σε κεντρικό οδικό κόμβο της Βέροιας. Ο ενθουσιασμός των διερχόμενων οδηγών ήταν εμφανής και εκδηλώθηκε με κορναρίσματα και επευφημίες εκ μέρους τους. Πολλοί σταμάτησαν για να προμηθευτούν επιπλέον υλικό ή για να συζητήσουν με τους συναγωνιστές για την διαμορφωθείσα τραγική κατάσταση στη χώρα μας, ελέω των μνημονίων, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση και υποστήριξή τους προς το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Σημειώνεται ότι η εκτεταμένη αυτή ενημερωτική δράση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά την απελπισμένη προσπάθεια των γνωστών θλιβερών παρακρατικών στοιχείων να παρεμποδίσουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι πανταχού παρούσα, διεξάγοντας με πίστη και αφοσίωση τον όμορφο και δίκαιο αγώνα για Πατρίδα και ελευθερία.

Εορτασμός Αγίου Πνεύματος παρουσία της βουλευτού Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής, Σωτηρίας Βλάχου στην Συκιά Χαλκιδικής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn669#ixzz4jIbnHfM8

Exit mobile version