Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΑΜ: Μία ακόμα κυβίστηση από τον “πατριώτη” Πάνο Καμμένο

ΕΛΑΜ: Μία ακόμα κυβίστηση από τον “πατριώτη” Πάνο Καμμένο

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος όπως διαφαίνεται είναι έτοιμος να κάνει ακόμα μία κυβίστηση αυτή τη φορά για ένα «κυπριακό» ζήτημα.

Στις 10 Ιουνίου στην Κύπρο πρόκειται να λάβει χώρα ένα συνέδριο για τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή και σύμφωνα με πληροφορίες στο συνέδριο αυτό επρόκειτο να παραστεί ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος για να εκφωνήσει χαιρετισμό. Οι πληροφορίες αυτές έδωσαν λαβή στο ΑΚΕΛ και στην βουλευτή του Ειρήνη Χαραλαμπίδου να εκδώσουν ανακοινώσεις με προφανή σκοπό να «πουλήσουν αντιγριβισμό και αντιφασισμό» στα αυτιά των ακελικών ψηφοφόρων σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα.

Να υπενθυμίσουμε οτι το ΑΚΕΛ, λόγω της δυσκολίας στην εξεύρεση υποψηφίου για τις Προεδρικές, έχει στραφεί σε ένα υποψήφιο ο οποίος δύσκολα θα γίνει αποδεκτός από την λαϊκή βάση του κόμματος, καθώς άνετα θα μπορούσε λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του να αποτελούσε και υποψήφιο του ΔΗΣΥ!

Απ’ ότι φαίνεται όμως οι έντονες αντιδράσεις του ΑΚΕΛ φόβησαν τον Ελλαδίτη υπουργό Άμυνας, Καμμένο (ίσως και να του τράβηξε και ο Τσίπρας το αυτί), με αποτέλεσμα σε σημερινό δημοσίευμα της κυβερνητικής εφημερίδας «Αυγής» να πληροφορούμαστε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να έρθει στην Κύπρο για να παραστεί στο συγκεκριμένο συνέδριο.

Πάντως αυτό να το δουν κάποιοι πατριώτες σε Ελλάδα και Κύπρο που στο πρόσωπο του Καμμένου νόμισαν πως έχουν δει τον νέο Μεγαλέξανδρο. Αν φοβήθηκε τις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ και της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά από μελλοντικές έμπρακτες απειλές του Ερντογάν…

Κωνσταντίνος Δημητρίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elam-mia-akoma-kubisthsh-apo-ton-p.-kammeno#ixzz4jKrmwo61

Exit mobile version