Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μουσουλμάνος πρώην βουλευτής του κλεφτοΠασόκ εξελέγη πρόεδρος ανθελληνικού συλλόγου – Τον είχε ξεμπροστιάσει η Χρυσή Αυγή

Μουσουλμάνος πρώην βουλευτής του κλεφτοΠασόκ εξελέγη πρόεδρος ανθελληνικού συλλόγου - Τον είχε ξεμπροστιάσει η Χρυσή Αυγή

Ένα ενδιαφέρον κείμενο από «Το Παρόν» αποδεικνύει όχι μόνο την διαχρονικότητα της τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη, δια μέσου ακόμη και μουσουλμάνων βουλευτών που ενεργούν ως υποχείριά της, αλλά και το πόσο δίκιο έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που καταγγέλλει αυτή την ανθελληνική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε τα εξής: «Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του κόμματος του Σαδίκ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, εξελέγη προεδρίας της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρείας της Μειονότητας της «Δυτικής Θράκης» (ΠΕΚΕΜ), ενός συλλόγου που είναι γνωστός για τις σκληρές θέσεις του.

Ο κ. Χατζηοσμάν, θεολόγος ο ίδιος, είναι εξαιρετικά δραστήριος το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι τα συχνά ταξίδια του στην Τουρκία και οι επαφές του με κρατικούς παράγοντες αλλά και τους αλυτρωτικούς συλλόγους «Δυτικοθρακιωτών» του έχουν δώσει πόντους στο εσωτερικό πολιτικό παιγνίδι της μειονότητας…».

Θυμίζουμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια οι Συναγωνιστές Βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν αποκαλύψει μέσα στην Βουλή τον ανθελληνικό ρόλο του Χατζηοσμάν, ο οποίος τότε ήταν βουλευτής του κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Τότε, βεβαίως, όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όχι μόνο είχαν αποσιωπήσει την αντεθνική δραστηριότητα του συγκεκριμένου προωθητή των τουρκικών συμφερόντων, αλλά πολύ χειρότερα κατηγόρησαν (όπως πάντα άλλωστε) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή τόλμησε να αποκαλύψει τα έργα και τις ημέρες αυτού του… ευυπόληπτου μέλους του «συνταγματικού τόξου», το οποίο τυφλωμένο από την εμπάθεια και το μίσος του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε το θράσος να υπερασπίσει έναν τύπο που αποδεδειγμένα παίζει ύποπτα παιχνίδια σε βάρος της Θράκης και της αναμφισβήτητης Ελληνικότητάς της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanos-prwhn-bouleuths-tou-pasok-ton-opoio-eiche-kataggeilei-h-chrush#ixzz4jL02pWNL

Exit mobile version