Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπεσαν οι μάσκες της τουρκίας: Η Άγκυρα στέλνει στρατεύματα στους προστάτες των τρομοκρατών του Κατάρ!

Ο σεΐχης του Κατάρ είχε εκλεκτικές σχέσεις με τους εν Ελλάδι πολιτικάντηδες 

Την στιγμή που τα σουνιτικά κράτη της Μέσης Ανατολής διακόπτουν τις διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ, καταγγέλλοντας το ως «κράτος τρομοκράτη» η τουρκία σπεύδει απροκάλυπτα να στηρίξει τον σεΐχη Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί.

Σημειώνουμε ότι η τουρκία είχε καταγγελθεί δημόσια για υποστήριξη των τζιχαντιστών του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους και η Ρωσία είχε δώσει στοιχεία για το λαθρεμπόριο πετρελαίου από εταιρίες συμφερόντων μελών της οικογένειας Ερντογάν και συγκεκριμένα του γιού και του γαμπρού του.

Ως κίνηση υποστήριξης στο Κατάρ, την ώρα που κάποιες από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Μέσης Ανατολής το βάζουν στη γωνία, εκλαμβάνεται αυτή στην οποία προχωρά η Τουρκία: Την ανάπτυξη τούρκων στρατιωτών σε τουρκική στρατιωτική βάση στη εν λόγω χώρα.

«Το κοινοβούλιο της Τουρκίας αναμένεται με μια fast track διαδικασία την Τετάρτη να αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία για να επιτραπεί η ανάπτυξη στρατευμάτων σε μια στρατιωτική βάση στο Κατάρ», ανέφεραν χαρακτηριστικά αξιωματούχοι του κυβερνώντος κόμματος ΑΚ και της εθνικιστικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το Reuters.

Τουρκία και Κατάρ διατηρούν παραδοσιακά ιδιαίτερα καλές σχέσεις. Το Κατάρ, μάλιστα, είναι ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές στην Τουρκία.  Λόγω και των ιδιαίτερα καλών σχέσεων των δύο χωρών, άλλωστε, ο τούρκος Πρόεδρος έχει ήδη επικοινωνήσει με πάνω από 10 ηγέτες για την εξεύρεση λύσης!

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καταγγελλόμενος ως χρηματοδότης των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων και του ISIS είχε εκλεκτικές σχέσεις με πολιτικούς που διατελέσαν μάλιστα και πρωθυπουργοί της χώρας μας.

Προφανώς οι παρακάτω εικονιζόμενοι πιστοί στο δόγμα της «ελληνοτουρκικής» φιλίας ακολούθησαν τα χνάρια του Ερντογάν και κράτησαν καλές σχέσεις με τους Καταριανούς…

Σαμαράς και Παπανδρέου με τον εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epesan-oi-maskes-ths-tourkias-h-agkura-stelnei-strateumata-gia-uposthrijh-t#ixzz4jLLOwFc4

Exit mobile version