Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεδιάντροπη προπαγάνδα της ΕΡΤ υπέρ των “έμφυλων ταυτοτήτων”

Ξεδιάντροπη προπαγάνδα της ΕΡΤ υπέρ των “έμφυλων ταυτοτήτων”

Μια ξεκάθαρα προπαγανδιστική εκπομπή έκανε την εμφάνισή της στην κρατική (!) τηλεόραση της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας. Με τίτλο «Φάκελος – Έμφυλες Ταυτότητες» η εκπομπή βάλθηκε να παίξει με τα νεύρα των Ελλήνων φορολογουμένων, στους οποίους μπορεί να στερεί κάθε δικαίωμα εμφάνισης της Τρίτης εκλογικά Πολιτικής Δύναμης της Χώρας (δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), αλλά με ξεκάθαρα μονόπλευρη «ενημέρωση» μας πληροφορεί για τους τρανσέξουαλ στα σχολεία!

Με ένα ξεκάθαρα «στρατευμένο πάνελ» καλεσμένων, αφού απουσίαζε έστω και η παραμικρή εκπροσώπηση κάποιου ανθρώπου  που να αντιπροσώπευε αυτό το οποίο άλλωστε πιστεύει (ακόμα τουλάχιστον) η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, είδαμε «πράγματα και θαύματα». Τα παλαιότερα αναγνωστικά περασμένων δεκαετιών σχολιάστηκαν αρνητικά επειδή προωθούσαν, όπως ειπώθηκε, στα παιδιά τα στερεοτυπικά πρότυπα άνδρα και γυναίκας! Εκφράσεις όπως «φέρσου σαν κυρία», «φέρσου σαν άνδρας», «οι άνδρες δεν κλαίνε» θεωρήθηκαν ξεπερασμένες, ενώ το ίδιο συνέβη με την «μπάλα για τα αγόρια» και «κούκλα για τα κορίτσια»!

Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα, όπως ότι «μας επέβαλαν» το φύλο το οποίο υπάρχει σήμερα και το πιο σωστό είναι να μιλάμε για «κοινωνικό φύλο», το οποίο στέκεται απέναντι στο βιολογικό!

Στο «πάνελ» υπήρξε δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος, εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ (!), διάφοροι άλλοι «προοδευτικοί» με την φιγούρα που αναμφίβολα ξεχώρισε ανάμεσά τους του γνωστού εθνομηδενιστή «δικαιωματάκια» Κωστή Παπαϊωάννου, ο οποίος αφού έπαιξε την γνωστή χιλιοπαιγμένη κασέτα, με εκφράσεις όπως «μισαλλοδοξία», «ρητορική μίσους» αλλά και το νεοφερμένο «ηθικός πανικός» (του πήρε πολλή ώρα για να το σκεφτεί;) δεν παρέλειψε να επιτεθεί και πάλι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντίλογος, καθώς ο όποιος «διάλογος» γινόταν μεταξύ «δημοκρατών» που συμφωνούσαν μεταξύ τους.

Αφήνουμε στο περιθώριο των παρακμιακών του απόψεων τον τύπο αυτό που έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είναι «η χαρά του ψυχαναλυτή», δεν έχει πρόβλημα να μετακινείται από το ένα κόμμα στο άλλο, κατά την διάρκεια της θητείας του ως Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «βόλεψε» σε κυβερνητικό πόστο τόσο την σύζυγό του όσο (όπως καταγγέλθηκε) και τον αδερφό του (ποιος ξέρει τι μπορεί να γινόταν αν είχε κι άλλα αδέρφια…) και το βράδυ, όπως έχει ομολογήσει, το… τσούζει λίγο, πίνοντας στο σπίτι του κρασί με την σύζυγό του.

Το ερώτημα που γεννάται αφορά το πώς είναι δυνατόν να γίνεται μια ξεκάθαρη προπαγανδιστική εκπομπή, με την πλήρη απουσία της αντίθετης άποψης, από την κρατική τηλεόραση και αυτό να θεωρείται «ελεύθερη και αντικειμενική πληροφόρηση»; Όταν όμως κάποιοι φιμώνουν πλήρως την πολιτική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, ας μην εκπλαγεί κανένας για τον συνεχή κατήφορο της ΕΡΤ και το αγκάλιασμα απ΄αυτήν κάθε εθνομηδενιστικής αποδομητικής θεωρίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/propaganda-ths-ert-uper-twn-emfulwn-tautothtwn-monopleurh-ekpomph-chwris-an#ixzz4jLcRntnE

Exit mobile version