Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη προέδρου Eurogroup: 45 χρόνια ακόμα μνημόνιο έχουν συμφωνήσει οι πολιτικάντηδες σας!

Αποκάλυψη προέδρου Eurogroup: 45 χρόνια ακόμα μνημόνιο έχουν συμφωνήσει οι πολιτικάντηδες σας!

Όλο ακούμε από τον Σύριζα και παλιότερα από τους ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας, ότι «συντόμως βγαίνουμε από τα μνημόνια», δηλώσεις που υπονοούν το «λίγη υπομονή ακόμα».

Πώς θα δικαιολογήσουν τις τωρινές δηλώσεις του προέδρου του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος με κοινή συνέντευξή του στις αυστριακές εφημερίδες Salzburger Nachrichten και Ober Nachrichten, είπε:

«Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις υπάρχει ένα οικονομικό πρόγραμμα για την Αθήνα, το οποίο αποδέχονται όλες οι πλευρές. Περιλαμβάνει όπως πάντα μία ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους, την οποία όμως οι Ευρωπαίοι πιστωτές και το ΔΝΤ προσεγγίζουν πολύ διαφορετικά.

Οι βασικές παράμετροι είναι ο ρυθμός ανάπτυξης και το πρωτογενές πλεόνασμα για τα επόμενα 45 χρόνια. Δεν πρόκειται για προγνώσεις, αλλά για υποθέσεις, οι οποίες όμως και με ελάχιστες αποκλίσεις οδηγούν σε τεράστιες διαφορές».

Κοινώς, έχει ήδη επέλθει συμφωνία προκειμένου να βρισκόμαστε υπό εποπτεία και μνημόνια για τα επόμενα 45 χρόνια. Δηλαδή… μια μεταπολίτευση και βάλε.

Γι’ αυτό ας γίνει αντιληπτό ότι οι επιλογές είναι δύο: Ή Χρυσή Αυγή ή μνημόνιο μέχρι τελικής πτώσεως!

Μέχρι το 2062 και… βάλε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/45-chronia-akoma-mnhmonio-echoun-sumfwnhsei-oi-politikanthdes#ixzz4jR9AA9Vn

Exit mobile version