Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: Να μην μιλούν οι κλέφτες του Πασόκ για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

O συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του στην βουλή αρχικά απάντησε στην υπουργό του Σύριζα για τα σχολικά συσσίτια και την κατάσταση που έφεραν την οικονομία της χώρας αλλά και στον εκπρόσωπο του Πασόκ για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεών του.  

«Έχουμε λοιπόν πρόταση νόμου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, από το ΠΑΣΟΚ για το ελάχιστο -λέει- εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα. Αλήθεια, για ποιο ελάχιστο εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα θέλετε να συζητήσουμε; Για το εισόδημα που έχετε στερήσει από τον ελληνικό λαό αναρωτήθηκε.

Στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής περιέγραψε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία και στην οικονομία και τόνισε πως οι μόνες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν θετικό πρόσημο στην οικονομία και δραστηριοποιούνται εδώ στην Ελλάδα είναι αυτές των ΜΚΟ, που τα αρχικά τους σημαίνουν «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες».

Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως όταν μιλούσε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής στο άκουσμα της λέξης κλεφτο-Πασόκ ένας εκ των βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος γύρισε και είπε ο ένας στον άλλο: «Για σένα λέει»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-na-mhn-miloun-oi-kleftes-tou-pasok-gia-elachisto-egguhme#ixzz4jRPOwRaz

Exit mobile version