Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣOK στο Μενίδι: Νεκρός 10χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα – Σε κοντινό καταυλισμό ρομά οι έρευνες της Αστυνομίας

ΣOK στο Μενίδι: Νεκρός 10χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα - Σε κοντινό καταυλισμό ρομά οι έρευνες της Αστυνομίας

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο μαθητής που πέθανε μετά από τραυματισμό σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς.

Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής σε διαδικτυακό μέσο η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.

Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας σε κοντινό καταυλισμό ρομά όπου την ώρα της σχολικής γιορτής υπήρχε γλέντι και ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής και άνδρες της ΟΠΚΕ – ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα ΕΚΑΜ – για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενώ κατά πληροφορίες έχουν ήδη γίνει προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι ο καταυλισμός των ρομά βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο στο οποίο συνέβη η τραγωδία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-sto-menidi-nekros-10chronos-mathhths-apo-adespoth-sfaira-se-kontino-kat#ixzz4jVRjod1A

Exit mobile version