Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με κάθε ευκαιρία εκδηλώνεται ο σκοπιανός όχλος κατά της Μακεδονίας μας

Με κάθε ευκαιρία εκδηλώνεται ο σκοπιανός όχλος κατά της Μακεδονίας μας

Με την ευκαιρία ενός καλού αποτελέσματος σε ένα παιχνίδι χειροσφαίρισης οι επίβουλοι αλβανοί και σλάβοι που έχουν καταλάβει την παλιά επαρχία Βαρντάρσκα της Γιουγκοσλαβίας, δηλαδή την βορειότερη περιοχή του ποταμού Αξιού, εκτοπίζοντας και καταπιέζοντας τους γηγενείς Έλληνες απροκάλυπτα εξέφρασαν για ακόμη μια φορά το επεκτατικό επιθετικό τους μένος κατά της Ελλάδος.

Στον φετινό τελικό του τουρνουά που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης έτυχε να κερδίσει και μια φορά η σκοπιανή ομάδα HC Vardar, όπου Βαρντάρ ή Βαρδάρης ονομάζεται ο ποταμός Αξιός από τους σλάβους. Βάσει της αθλητικής άμιλλας αυτό το καλό αποτέλεσμα για την σκοπιανή ομάδα θα έπρεπε απλά να περιοριστεί σε ευγενή συγχαρητήρια στην ηττημένη του τελικού ιταλική PSG και σε μια υπόσχεση για την μελλοντική γενικότερη καλυτέρευση του αθλήματος.

Αντιθέτως αυτό το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι τελικού χειροσφαίρισης, που είναι μεν ένα πολύ καλό και σεβαστό άθλημα, άλλα δεν είναι και ο τελικός του Champions League, έγινε αφορμή για την εκδήλωση άγριας επεκτατικής προκλητικότητας από τους σκοπιανούς και στην Κολονία που έλαβε μέρος η αθλητική διοργάνωση αλλά και με την επιστροφή της ομάδας στα Σκόπια. Συγκεκριμένα επιθετικά και επεκτατικά τραγούδια ψάλθηκαν από τον εκστασιασμένο αλβανοσλαβικό όχλο που εξέφραζε τους ευσεβείς πόθους του για την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης. Επιπροσθέτως αξιοσημείωτο είναι ότι ο σκοπιανός όχλος ανήρτησε παρανόμως για ακόμη μια φορά σημαία με τον Ελληνικό “Ήλιο της Βεργίνας” για τους δικούς του ποταπούς επεκτατικούς σκοπούς.

Επίσης, καμία καταδικαστική ενέργεια και επίδοση προστίμου δεν έχει επιβληθεί ως σήμερα από την European Handball Federation για την φανερή και με ιδιαίτερη προκατάληψη χρήση ενός αθλητικού αποτελέσματος της δικαιοδοσίας της για επιθετικές και επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων κατά της Ελλάδος. Γιατί άραγε δεν έχει γίνει κάποια σχετική ενέργεια, ενώ το βίντεο με την σκοπιανή προκλητικότητα φιγουράρει στο διαδίκτυο εδώ και αρκετές μέρες;

Οι επιθετικές αυτές διαθέσεις του σκοπιανού όχλου επίσης δεν βρήκαν καμία καταδίκη από το αλβανοκρατούμενο και σλαβοκρατούμενο παρακράτος των Σκοπίων. Στα Σκόπια σήμερα υπάρχει παρακράτος επειδή αλβανοί και σλάβοι έχουν στήσει καταπιεστικούς μηχανισμούς προς την Ελληνική ομογένεια που δεν την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα και να εκλέξει και αυτή τους νόμιμους αντιπρόσωπους της στο κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-kathe-eukairia-ekdhlwnetai-h-skopianh-proklhtikothta#ixzz4jX4TgNUZ

Exit mobile version