Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδικάστηκε σεσημασμένος αναρχικός για επίθεση κατά συναγωνιστών στο Αίγιο

Καταδικάστηκε σεσημασμένος αναρχικός για επίθεση κατά συναγωνιστών στο Αίγιο

Η ποινή που του επεβλήθη ήταν 10 μήνες φυλάκιση που προστέθηκαν στη ποινή που εκτίει ήδη κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αρχές του 2013 συναγωνιστές από τις Τ.Ο. Αιγίου και Πατρών πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό. Στο ύψος της κεντρικής πλατείας της πόλεως είχαν μαζευτεί οι γνωστές παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς. Στο συγκεκριμένο σημείο τα άτομα αυτά προσπάθησαν να επιτεθούν στους συναγωνιστές μας, ενώ εκστόμιζαν εναντίον τους ύβρεις και προκλητικά συνθήματα.

Τότε ξαφνικά δύο ευμεγέθεις γλάστρες με το χώμα και τα φυτά εκσφενδονίσθηκαν στους συναγωνιστές. Όπως ενημερώθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, τις γλάστρες έριξε ένας σεσημασμένος αντιεξουσιαστής από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!

Ο δράστης συνελήφθη πάραυτα από την αστυνομία και παραπέμφθηκε σε τακτικό δικάσιμο με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και όχι φυσικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού τα υποψήφια θύματα ήσαν Χρυσαυγίτες.

Τέτοιου είδους εγκληματίες κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας χρησιμοποιούνται εμφανιζόμενοι ως αυτόκλητοι μάρτυρες κατηγορίας σε όλες τις διώξεις εναντίον των στελεχών του κόμματος μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katadikasthke-seshmasmenos-anarchikos-gia-epithesh-kata-sunagwnistwn-sto-ai#ixzz4jZsQE7JD

Exit mobile version