Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίδειξη θράσους από την υπουργό Εργασίας: Δεν κόβουμε συντάξεις, απλώς… παγώνουμε τις αυξήσεις τους!

Επίδειξη θράσους από την υπουργό Εργασίας: Δεν κόβουμε συντάξεις, απλώς… παγώνουμε τις αυξήσεις τους!

Κανείς πλέον δεν γνωρίζει τα όρια της πολιτικής ανηθικότητας και αλητείας που διέπουν την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, καθώς το θράσος της αποδεικνύεται πραγματικά απύθμενο.

Το νέο δείγμα γραφής της αήθους κυβερνητικής συμπεριφοράς προέρχεται από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία «το τερμάτισε» πλήρως, μιλώντας στην Βουλή και υποστηρίζοντας ότι «Είναι ουσιώδης η τροπολογία για το πάγωμα αύξησης συντάξεων και για το 2022» για να προσθέσει στην συνέχεια πως «Δεν είναι περικοπή, αλλά πάγωμα στην αύξηση»(!), βαφτίζοντας πραγματικά το κρέας ψάρι.

Έτσι και αλλιώς, στην Οργουελιανή κοινωνία της «πολιτικής ορθότητας» που ζούμε οι λέξεις χάνουν την αληθινή ερμηνευτική τους ιδιότητα και «χάνονται στην μετάφραση».

Τα όσα, με όντως απίστευτη αναισθησία και αναλγησία, υποστήριξε η Αχτσιόγλου, δίχως να αισχύνεται στο ελάχιστο, δείχνουν ότι τα «λιγούρια της εξουσίας» του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μοναδικά χυδαίο βαθμό αδίστακτοι ως προς το να μπορέσουν να πετύχουν το μόνο πράγμα το οποίο τους ενδιαφέρει πραγματικά: η όσο το δυνατόν περισσότερη χρονική διατήρησή τους στους κυβερνητικούς και εξουσιαστικούς θώκους, σε βάρος πάντοτε της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epideijh-thrasous-apo-thn-upourgo-ergasias-den-koboume-suntajeis-alla-aplws#ixzz4jbWmVOcy

Exit mobile version