Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι «θέμα Παιδείας» (και Τιμής) να προστατεύσουμε τα παιδιά μας

Είναι «θέμα Παιδείας» (και Τιμής) να προστατεύσουμε τα παιδιά μας

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το “Athens Pride” όπως ονομάζεται η ετήσια παρακμιακή παρέλαση ομοφυλοφίλων στην Αθήνα.

Η εκδήλωση  – όπως κάθε χρόνο – υποστηρίζεται από πλήθος πρεσβειών, ΜΚΟ και κομμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει «μετά βαΐων και κλάδων» (ή μετά φτερών και πούπουλων, αν προτιμάνε κάποιοι) την συγκέντρωση – πορεία, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το έχει αναδείξει προσωπικά ως ένα σημαντικότατο γεγονός.

Ένα νέο στοιχείο που προσθέτουν οι διοργανωτές, είναι και οι περίφημες «έμφυλες ταυτότητες», γιατί εάν δεν το ξέρατε, οι βιολογικές έννοιες του αρσενικού και του θηλυκού, είναι πλέον… ξεπερασμένες και υπάρχουν δεκάδες ακόμα (κοινωνικά) «φύλα» για όλα τα… γούστα.

Επειδή λοιπόν (όλα) είναι «Θέμα Παιδείας» – όπως δηλώνει και ο τίτλος του φετινού “Athens Pride”… ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ έχετε καθήκον να προστατεύσετε τα παιδιά σας από την προπαγάνδα και την αισθητική της παρακμής!

Σήμερα το απόγευμα, προτιμήστε έναν περίπατο με την οικογένειά σας, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, η οποία απαγορεύεται να φιλοξενήσει διανομές τροφίμων προς φτωχούς συμπατριώτες μας, αλλά φωταγωγείται για να περάσουν τα καραβάνια των… αισχροτήτων και των στρινγκ για να είμαστε στο πνεύμα της εποχής…

Ν.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-thema-paideias-kai-timhs-na-prostateusoume-ta-paidia-mas#ixzz4jbXC2szz

Exit mobile version