Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αξιωματούχος του ΟΗΕ προειδοποιεί: Έρχεται νέο κύμα τρομοκρατικών χτυπημάτων του ISIS στην Ευρώπη!

Αξιωματούχος του ΟΗΕ προειδοποιεί: Έρχεται νέο κύμα τρομοκρατικών χτυπημάτων του ISIS στην Ευρώπη!

Λίγες μέρες μετά από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και πάνω που οι πολιτικάντηδες βρίσκονται στην κορύφωση της προσπάθειάς τους να επαναφέρουν το κλίμα της «ανοχής στην διαφορετικότητα», έρχεται ένας αξιωματούχος του ΟΗΕ, συγκεκριμένα ο Τζέφρι Φέλτμαν, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας αρμόδιος για τις πολιτικές υποθέσεις και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Όπως τόνισε, λοιπόν, «το Ισλαμικό Χαλιφάτο αναδιοργάνωσε τη στρατιωτική του δομή, δίνοντας μεγαλύτερες εξουσίες στους τοπικούς διοικητές και επικεντρώνεται περισσότερο παρά ποτέ στην προετοιμασία και στην υποκίνηση επιθέσεων πέραν των εμπόλεμων ζωνών».

Επιπλέον «η επιστροφή και η επανεγκατάσταση των μαχητών που είχαν πάει σε εμπόλεμες ζώνες αποτελεί μια σημαντική απειλή για την διεθνή ασφάλεια».

Για να μεταφέρουμε με απλά λόγια τα όσα λέει ο αξιωματούχος του ΟΗΕ, το Ισλαμικό Χαλιφάτο γνωρίζει την ήττα στην Συρία και έτσι οι τρομοκράτες του επιστρέφουν στην Ευρώπη μέσω των “προσφυγικών ροών”. Και μεταφέρουν εδώ την φρίκη με τρομοκρατικές επιθέσεις και εκατόμβες νεκρών.

Όλα αυτά χάρη στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», της «ενσωμάτωσης» και της «ανοχής».

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κλείστε τα σύνορα – Προστατεύστε τον λαό μας! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ajiwmatouchos-tou-ohe-proeidopoiei-erchetai-neo-kuma-tromokratikwn-chtuphma#ixzz4jbrFe6hY

Exit mobile version