Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ατράνταχτα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα (πχ: ψευδής βεβαίωση και νόθευση, εγκλήματα κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων (υποβρύχια, πολεμικά αεροσκάφη χωρίς συστήματα αυτοπροστασίας, μίζες) αλλά συνένοχη είναι και η ΝΔ η οποία κατά τη περίοδο της συγκυβέρνησης κάλυπτε όλα αυτά τα εγκλήματα εμποδίζοντας την ανακριτική διαδικασία και την απόδοση δικαιοσύνης (άρνηση άρσης ασυλίας, θυμηθείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Άκη που ο Βενιζέλος παρουσίασε ως αριθμούς τηλεφώνου).

Ν.Γ.

Καταδικάστηκε σεσημασμένος αναρχικός για επίθεση κατά συναγωνιστών στο Αίγιο

Δολοφονήθηκε στο Μενίδι ένα παιδί έντεκα χρονών από αδέσποτη σφαίρα. Είναι δυνατόν να μη μπορούν οι γονείς ούτε στο σχολείο να αισθάνονται ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή; Είναι δυνατόν να ζούμε σε μια χώρα που οι έννοιες τάξη, ασφάλεια και νόμος έχουν εκλείψει πλέον ως έννοιες και δεν εφαρμόζονται; Εδώ και παρά πολύ καιρό περιοχές ολόκληρες στην Αττική, αλλά  και στην υπόλοιπη χώρα,έχουν μετατραπεί σε γκέτο, από τους πάσης φύσεως περιθωριακούς που οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις “χαϊδεύουν” παντοιοτρόπως. Για όλα αυτά κράτος υπάρχει; Όχι, αλλά θα υπάρξει με μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής που μπορεί να εγγυηθεί την πάταξη της ανομίας.

Κ.Α.

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Χ. Παππά και Χρ. Χατζησάββα για Ε. Ε. και ισλαμική τρομοκρατία – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατριβάνου του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πριν από καιρό ότι στα κέντρα κράτησης μεταναστών, τους πρόσφυγες φυλάνε Χρυσαυγίτες φύλακες με κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα αυτών των ευπαθών ομάδων! Θα ήθελα να πω σε αυτή την αμερικανοθρεμένη αριστερή ακτιβίστρια που μετέχει με το αζημίωτο στα προγράμματα ενίσχυσης μεταναστών MOSAIC και BABΕΛ, ότι, συγγενικό μου πρόσωπο σαν σεκιούριτυ φύλαγε μέχρι πρότινος μια δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στον Κολωνό. Εκεί που κανονικά θα έπρεπε να φιλοξενούνται ανήλικοι, έμεναν ενήλικοι αφού κατά την πάγια τακτική τους όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα δηλώνουν ψευδή στοιχεία. Όλοι τους λοιπόν ενήλικοι και όλοι τους φανατικοί μουσουλμάνοι, αφού το βράδυ της Ανάστασης ο ξάδερφος μου είχε νυχτερινή βάρδια και μόλις χτύπησαν οι καμπάνες διπλανής εκκλησίας έκανε τον σταυρό του. Αμέσως οι μετανάστες τον απείλησαν, ενώ κάποιοι από αυτούς τον απείλησαν με το γνωστό τρόπο και φυσικά μετά από παράπονα τον απέλυσαν από την εργασία του εξαιτίας της υποτιθέμενης ρατσιστικής συμπεριφοράς του. Όλοι αυτοί οι φιλοξενούμενοι είχαν φαγητό τρεις φορές την ημέρα και κάποιο μηνιαίο επίδομα, όταν οι Έλληνες άνεργοι και άστεγοι δεν έχουν από την κυβέρνηση ούτε τα βασικά. Το πρόβλημα των ισλαμιστών παράνομων μεταναστών μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να το λύσει οριστικά και αμετάκλητα.

Με Τιμή, Μαρίνα Κ. Π.

Επίδειξη θράσους από την υπουργό Εργασίας: Δεν κόβουμε συντάξεις, απλώς… παγώνουμε τις αυξήσεις τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-iouniou-2017#ixzz4je9j5GTe

Exit mobile version