Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν λέμε πόλεμος, εννοούμε πόλεμος

Όταν λέμε πόλεμος, εννοούμε πόλεμος

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Γιατί οι Έλληνες βουλευτές του κοινοβουλίου, πλην αυτών της Χρυσής Αυγής, ψηφίζουν ή δεσμεύονται να εφαρμόσουν αντιλαϊκούς και εθνοκτόνους νόμους; Γιατί άπαντες, πλην Χρυσής Αυγής, συμφωνούν ότι τα μνημόνια είναι μονόδρομος, και αλλάζουν μόνο το περιτύλιγμα των συμφωνιών; Είναι εν τέλει το «ελληνικό χρέος» βιώσιμο; Έχουν αντίκρυσμα οι ανθρωποθυσίες, οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, οι χιλιάδες άνεργοι, οι άστεγοι, οι απελπισμένοι, οι νεκροί από την οικονομική καταστροφή; Η απάντηση είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ!

Τα κόμματα που ψηφίζουν και εφαρμόζουν αυτούς τους νόμους, το γνωρίζουν. Γνωρίζουν και ψηφίζουν, γιατί αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα και οι εθνοκτόνοι νόμοι, είναι το εισιτήριό τους για την εξουσία, τις βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, και τα προνόμια με τα οποία περιβάλλει το Σύστημα τους πιστούς του. Γνωρίζουν και διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι ο πιο πιστός υπηρέτης των εντολέων τους. Όμως, γνωρίζουν και οι δανειστές τους, οι δανειστές των δικών τους κομμάτων και χρηματοδότες της δικής τους εξουσίας. Έχουν πλήρη γνώση του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί η ελληνική οικονομία. Και το γνωρίζουν γιατί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν, αυτοί που μοιράζουν κυριολεκτικά σκαμπίλια στους σιχαμερούς, δουλικούς υπουργούς και πρωθυπουργούς της Ελλάδας, αυτοί είναι που σχεδίασαν «το πρόγραμμα», αυτοί το «πούλησαν» στους Έλληνες συνεργάτες τους, και αυτοί εκβιάζουν για την εφαρμογή ολοένα επαχθέστερων νόμων.

Και οι συνεργάτες τους στην Αθήνα ψηφίζουν και επιβάλλουν, για να κρατηθούν στην εξουσία ή να ανεβούν στην εξουσία. Γνωρίζουν ότι «το πρόγραμμα» δεν θα σώσει την ελληνική οικονομία, γιατί οι ίδιοι έσκαψαν τον λάκκο μέσα στον οποίο έχει πέσει η χώρα μας. Ας μην αμφιβάλλει κανείς. Ξένοι τοκογλύφοι και εγχώριοι συνοδοιπόροι, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον Ελληνικό λαό. Και όταν λέμε πόλεμο, εννοούμε πόλεμο. Ξένοι και Έλληνες, μεθοδικά και συντονισμένα προωθούν την εξόντωση του Ελληνικού Έθνους.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμμαχοι είναι σε πλήρη γνώση της πραγματικής καταστάσεως. Και όπως εξ αρχής διακηρύσσουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, το παιχνίδι είναι στημένο, η τράπουλα σημαδεμένη και ο μόνος δρόμος είναι η συντεταγμένη αποχώρηση από το καζίνο της Νέας Τάξης που θέλει την Ελλάδα, κάποιοι λένε, πειραματόζωό της. Η Ελλάδα δεν είναι το πειραματόζωο των ξένων, αν και ο χαρακτηρισμός θα άρμοζε στους συμπατριώτες μας που διασχίζουν την ζωή σαν κομπάρσοι σε ταινία καταστροφής.

Η Ελλάδα είναι το παγκόσμιο Αλκατράζ. Εδώ βρίσκεται κλεισμένο το τοξικό παγκόσμιο χρέος το οποίο προέκυψε από την αμερικανική κρίση του 2008. Εδώ βρίσκονται οι στρατιές των κολασμένων, των προσφύγων και των εισβολέων τους οποίους ξεβράζει η πολιτική ΗΠΑ, Αγγλίας και ΕΕ, και των σκιωδών μεγάλων αφεντικών. «Εάν επιθυμείς την ειρήνη, παρασκεύαζε πόλεμο», έλεγαν οι Λατίνοι. Εάν βρίσκεσαι σε πόλεμο, πολέμησε. Οι Έλληνες-κατοικίδια περιορίζονται σε κοκορομαχίες και αφήνουν τις αλεπούδες να επιδράμουν κατά βούληση. Οι Έλληνες Εθνικιστές γνωρίζουν τον εχθρό.

Όσοι υπόσχονται στον λαό σωτηρία με τις γνωστές εύκολες λύσεις, έναν κατήφορο περιορισμένης καλοζωίας και υπαλληλικής εγκατάλειψης, τον οδηγούν βαθύτερα στην άβυσσο. Αντί ο λαός μας να αναλίσκεται σε σκιαμαχίες, ενώ οι δήμιοί του οι οποίοι είναι ταυτοχρόνως και οι επίσημοι σύμμαχοί του, ακονίζουν τα μαχαίρια τους, είναι καιρός να αντιληφθεί πως η μόνη οδός σωτηρίας είναι αυτή που οδηγεί έξω από τον λάκκο, αυτή που υποστηρίζουν οι Εθνικιστές. Οι εχθροί μπορούν να καταστρέψουν το κράτος.

Όχι όμως και την Ελλάδα, όσο υπάρχουν Έλληνες αποφασισμένοι να πάρουν τον δρόμο του Ηρακλέους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-leme-polemos-ennooume-polemos#ixzz4jgPBY8XE

Exit mobile version