Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον Λορέντζο Μαβίλη στον Αντετοκούνμπο και από την θυσία στον Δρίσκο στα εκατομμύρια του ΝΒΑ

Από τον Λορέντζο Μαβίλη στον Αντετοκούνμπο και από την θυσία στον Δρίσκο στα εκατομμύρια του ΝΒΑ

Στο στόχαστρο των συκοφαντών ευρέθη για μια ακόμη φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή το εάν είναι ή όχι Έλληνας ο παίκτης του μπάσκετ Αντετοκούνμπο. Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη. Για εμάς Έλληνας είναι μόνο όποιος είναι Έλληνας στην καταγωγή και οι “ελληνοποιήσεις” λόγω αθλητικών επιδόσεων ή για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο για εμάς δεν ανταποκρίνονται στην φυσική πραγματικότητα. 

Έλληνες είναι όσοι είναι Έλληνες στην καταγωγή και κατ’ ανάλογο τρόπο Κινέζοι είναι όσοι είναι Κινέζοι και Αφρικανοί όσοι είναι Αφρικανοί! Το γεγονός ότι ο εν λόγω αθλητής έχει υψηλές αποδόσεις στην αθλητική του δραστηριότητα δεν μας λέει τίποτε. Από την άλλη πλευρά, το ότι σέβεται την Ελλάδα στην οποία μεγάλωσε είναι οπωσδήποτε θετικό, αυτό όμως δεν τον κάνει Έλληνα!

Αφορμή για το κείμενο αυτό μας έδωσαν πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και κυρίως στο facebook, όπου κάποιοι επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή το γεγονός ότι πράγματι αμφισβητούμε την ελληνικότητα του Αντετοκούνμπο.

Μία παρένθεση σχετικά με τον χώρο του facebook. Είναι ένας χώρος απόλυτα ελεγχόμενος από τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης όπου έχουν αποκλειστεί συστηματικά όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πατέρας (;) του facebook Ζούκεμπεργκ, δήλωσε πρόσφατα ότι σκοπός της εταιρείας του είναι να καταπολεμήσει τον εθνικισμό. Παρ’ όλα αυτά όμως υπάρχουν στο facebook σελίδες οι οποίες εκφράζονται καθαρά ναζιστικά ή ρατσιστικά, αλλά το facebook τις επιτρέπει. Δεν επιτρέπει όμως τις σελίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ίσως γιατί ξέρει ότι σε αυτές εκφράζεται ένας γνήσιος και δυναμικός εθνικισμός επικίνδυνος για τα απάνθρωπα σχέδια αυτών που θέλουν ολόκληρο τον κόσμο μια αγέλη καταναλωτών. Επί πλέον, επιτρέπει και στην Ελλάδα την δραστηριοποίηση κάποιων δήθεν χρυσαυγιτών, οι οποίοι κάνουν στην πραγματικότητα πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα Αντεντοκούμπο και να αναφέρουμε ότι μας προκάλεσε οργή το ότι κάποιοι “εθνικόφρονες” της πεντάρας, προσπαθώντας να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι και ο Λορέντζος Μαβίλης ήταν… ξένος! Ο παραλληλισμός βλάσφημος, βάναυσος και βάρβαρος και επιπλέον ψευδής. Ο Λορέντζος Μαβίλης δεν ήταν ξένος. Ο παππούς του ήταν ένας Ισπανός ευγενής που αγάπησε την Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα από την Κέρκυρα.  Η δε μητέρα του ήταν από την οικογένεια Σούφη-Καποδίστρια, συγγενής του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Δεν ήλθε λοιπόν σαν λαθρομετανάστης από κάποια Νιγηρία ο Λορέντζος Μαβίλης.

Αλλά ας δούμε και κάτι άλλο. Ποιος υπήρξε και πως πέθανε ο Λορέντζος Μαβίλης. Πέθανε πολεμώντας εθελοντής για την Ελλάδα με το Σώμα των Γαριβαλδινών, γιατί λόγω ηλικίας δεν τον έπαιρνε ο Ελληνικός Στρατός, στα υψώματα του Δρίσκου, μαχόμενος για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Ο Αντεντοκούμπο τι έκανε για την Ελλάδα; Πήγε στο ΝΒΑ όπου εισπράττει εκατομμύρια δολάρια…

Κάθε σύγκριση, λοιπόν, κύριοι κύριοι “αντιρατσιστές”, φιλελεύθεροι και μαρξιστές, αποτελεί μία ΥΒΡΙ και δείχνει το κατάντημα και την παρακμή αυτού του λαού. Τελειώνω λέγοντας σε αυτούς που συγκρίνουν τον Αντεντοκούμπο με τον Λορέντζο Μαβίλη: Ντροπή σας γραικύλοι!

“Υ”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ton-lorentzo-mabilh-ston-antetokounmpo-kai-apo-thn-thusia-ston-drisko-s#ixzz4jgreumWr

Exit mobile version