Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελφίνος Δένδιας: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή γιατί μας κόβει ψηφαλάκια!

Δελφίνος Δένδιας: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή γιατί μας κόβει ψηφαλάκια!

«Μαϊντανός» έχει καταντήσει ο Δένδιας, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει υπόσταση και να κινήσει για δελφίνος δεν έχει αφήσει στασίδι για στασίδι που να μην χύσει δηλητήριο για την Χρυσή Αυγή, δείχνοντας στα αφεντικά πόσο πειθήνιο όργανο είναι, πιο πειθήνιο κι απ’ τον Μητσοτάκη, τον οποίο θα τρέξει να αμφισβητήσει όταν έρθει η κρίσιμη ώρα.

Έτσι αυτή την φορά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις», όπου αναφέρθηκε και πάλι στο αγαπημένο του ζήτημα, την Χρυσή Αυγή. Άλλωστε ο συγκεκριμένος είναι τόσο φαιδρός και ανυπόστατος που μοναδικό σημείο στο βιογραφικό του έχει την συμμετοχή του στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέντευξή του ανέφερε ότι θέλει να συζητηθεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος το εάν θα πρέπει να τίθενται εκτός νόμου κόμματα που αμφισβητούν τη δημοκρατία. Όχι, δεν εννοεί το ΚΚΕ που ανοιχτά στις θέσεις του κηρύττει την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας και πιθανόν την διεξαγωγή ενός νέου συμμοριτοπολέμου, αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Όπως τόνισε ομιλεί αποκλειστικά και μόνο για την Χρυσή Αυγή και ξεκαθάρισε ότι τίθεται υπέρ της «απόλυτης καταδίκης της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού».

Τον έχει φάει η ζήλια που ο έτερος δικηγόρος των Ρότσιλντ έφτασε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας και δεν μετράει τα λόγια του ο Δένδιας. Φυσιολογικά αυτός που έχει καταλύσει την δημοκρατία, παραβιάζοντας κάθε έννοια Δικαίου και στήνοντας μια άθλια σκευωρία, νοθεύοντας στοιχεία και γενόμενος ρεζίλι φτάνοντας μέχρι του σημείου να ψάχνει τι τατουάζ έχουν οι αστυνομικοί, θα έπρεπε να ψάξει να βρει άλλο επιχείρημα από αυτό, προκειμένου να διαφημίσει την ακροαριστερή κοινοτοπία «να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/delfinos-dendias-na-tethei-ektos-nomou-h-chrush-augh-giati-mas-kobei-pshfal#ixzz4ji0FnD1z

Exit mobile version