Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το βίντεο – ντοκουμέντο με παιδιά δημοτικού σχολείου στον Χολαργό να φορούν ισλαμικές μαντίλες!

Έβαλαν τα παιδιά να υποδυθούν τα μουσουλμανάκια προσφυγόπουλα

Όχι, δεν ντύθηκαν οι μαθήτριες Σουλιωτοπούλες, δεν ντύθηκαν με εθνικές ενδυμασίες! Ντύθηκαν “προσφυγόπουλα” μουσουλμανάκια, σύμφωνα με το θεατρικό πρόγραμμα του σχολείου!

Αρκετοί γονείς κατήγγειλαν το γεγονός, ότι δεν έγινε γιορτή σχολική ούτε στις 28 Οκτωβρίου, ούτε στις 25 Μαρτίου, έγινε όμως η τελετή λήξεως του σχολικού έτους με τα παιδιά να φορούν μαντίλες!

Μάλιστα πρόσθεσαν και την κατάλληλη προπαγανδιστική μουσική: “και το νερό τους έφερε ως εδώ. Αδέσποτα, χωρίς χαρτιά, με πρόσωπα στεγνά. Εγώ που χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο, στη μοναξιά, στη ξενιτειά, που δεν την αντέχω άλλο πια…”!

Επιπλέον γονέας αποκάλυψε πως η αρμόδια εκπαιδευτικός, στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης του σχολείου, όπου θα θέλουν να δείξουν τις συνθήκες πολέμου που βιώνουν οι «πρόσφυγες», υποχρέωσε αρκετές μαθήτριες που θα υποδυθούν τα προσφυγόπουλα να φορέσουν μουσουλμανική μαντίλα.

Μάλιστα, τόνισε “σύμφωνα με την παράσταση πρέπει να έχουν σκυμμένα τα κεφάλια και να προχωρούν με σκυθρωπό ύφος, φορώντας πάντα τη μαντίλα. Εγώ, αυτό δεν το δέχτηκα για το παιδί μου, ειδικά από τη στιγμή που έμαθα ότι γι’ αυτό το έργο έκαναν και πρόβες, με τη δασκάλα να παρατηρεί συνέχεια τις μαθήτριες να έχουν σκυθρωπά τα πρόσωπά τους και σκυμμένο το βλέμμα στο πάτωμα! 

Σχολική γιορτή είναι αυτή ή μύηση στον μουσουλμανισμό; Του χρόνου δηλαδή τι θα υποχεώνουν στα παιδιά μας; Να κρατάνε το κοράνι; Το συγκεκριμένο σχολείο δεν έκανε καμία γιορτή για την 28η Οκτωβρίου ή την 25η Μαρτίου, και βάζει τα παιδιά μας να ντυθούν μουσουλμανάκια; Όχι, δεν το δέχομαι, το θεωρώ προσβολή για την παιδεία μας και για τα ήθη τα ελληνικά. 

Αντί να βάλουν τα παιδιά μας να ντυθούν Σουλιώτισσες, να ντυθούν με ελληνικές ενδυμασίες, αντί να έχουν πρόσωπα χαμογελαστά και αισιόδοξα, τα υποχρεώνουν να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά ντυμένα μουσουλμανάκια, με μαντίλες και σκυθρωπά πρόσωπα;”.

Με πληροφορίες από indobserver.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης: Εξισλαμισμός: Θα ντύσουν Ελληνόπουλα με μπούργκες για να τιμήσουν τα προσφυγόπουλα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-binteo-ntokoumento-me-paidia-dhmotikou-scholeiou-tou-cholargou-na-foroun#ixzz4jj2XrTW0

Exit mobile version