Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ήμουν χθες περαστική από το κέντρο της Αθήνας. Το θέαμα που αντίκρυσα μόνο περήφανη δεν με έκανε σαν Ελληνίδα. Ζευγάρια αντρών, γυναικών, ομόφυλων και αμφίφυλων, να κάνουν παρέλαση στη Σταδίου, την Πανεπιστημίου, το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι. Το GAY PARADE σήμα κατατεθέν της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης είναι εδώ. Πολλοί εξ αυτών ήταν ημίγυμνοι και κάποιοι τελείως γυμνοί ή έχοντας βάψει με σπρέυ το γυμνό σώμα τους. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι, αυτή είναι η εικόνα της σημερινής Αθήνας με την βρώμικη και έκφυλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πληθώρα κυβερνητικών στελεχών δήλωσαν την παρουσία τους, παριστάνοντας τους προοδευτικούς διαφημίζοντας την ανωμαλία.

Δεσπόζουσα μορφή, λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων, ο υπουργός οικονομικών. Δεν περίμενα να φέρει τίποτα καλύτερο από ένα νέο μνημόνιο ένας άνθρωπος σαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι ξένοι τοκογλύφοι τον έκαναν να υποχωρήσει σε όλα, κάτιτελείως φυσιολογικό με τον χαρακτήρα και την ιδεολογία που έχει. Δεν αξίζει στην αρχαιότερη χώρα της Ευρώπης μια τέτοια εικόνα. Αποκατάσταση της πραγματικότητας και των ηθών θα έχουμε μόνο με μιακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Πλέον είναι μονόδρομος η επικράτησή της.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος

«Έφυγε» ο Ήρωας της μάχης της ΕΛΔΥΚ Ταξίαρχος Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος

Το άκρον άωτον της υποκρισίας είναι αυτό που συμβαίνει με το Μενίδι και τη δολοφονία του 10χρονου από σφαίρα ρομά, που διασκέδαζαν επειδή ο ανακριτής δεν προφυλάκισε δυο γυναίκες τους, οι οποίες και κατείχαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Όλοι καταδικάζουν το γεγονός με οργή αλλά αν πάει κάποιος σοβαρά να καθαρίσει Εξάρχεια – Μενίδι θα είναι θεωρηθεί ρατσιστής ‘η κοινωνικά ανάλγητος. Η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο.

Ν. Γ.

Ανοιχτή στήριξη σε καταδικασμένους τρομοκράτες από βουλευτές του Σύριζα

Όταν εκχωρούσαν την εθνική κυριαρχία δια των μνημονίων, επέβαλλαν υπερφορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών σε σημείο εξοντωτικό για να μην περικόψουν τις κρατικές προμήθειες και τις στρατιές των αργόμισθων του δημοσίου, των κομματικών κλακαδόρων. Όταν μηδένιζαν το αφορολόγητο ποσό από τα 12.000 ευρώ στα ο ευρώ, παράλληλα μείωναν μισθούς και συντάξεις. Κουρέλιασαν την εργατική νομοθεσία  αλλά οι εργατοπατέρες  τύρβαζαν περί “ανέμων και υδάτων”. Μια απλή διαμαρτυρία ή με μια 24ωρη απεργία, για τα μάτια του κόσμου και για τα προσχήματα, θα λυθεί το πρόβλημα; σαφώς όχι. Φθηνές εκτονώσεις για να δικαιολογούν τον ρόλο τους κάποιοι, που παραπέμπουν σε ελεγχόμενες καταστάσεις “αγανακτισμένων” πολιτών. Μόνο η Χρυσή Αυγή παρέμεινε συνεπής λόγων και έργων με αποτέλεσμα τον λυσσαλέο πόλεμο εναντίον της.

Χ. Γ.

Από τον Λορέντζο Μαβίλη στον Αντετοκούνμπο και από την θυσία στον Δρίσκο στα εκατομμύρια του ΝΒΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-iouniou-2017#ixzz4jmFPWzQH

Exit mobile version