Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παραμύθα του χρέους

Η παραμύθα του χρέους

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Το Βατερλώ της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αναφορικά με το ζήτημα του ελληνικού χρέους και των προσδοκιών που εκείνη καλλιέργησε, αποτελεί για πολλοστή φορά πεδίο έντονης προπαγάνδας με απώτερο στόχο την εξακολούθηση της τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού.

Από τον Αύγουστο ακόμη του 2015, όταν η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ και οι λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις (κλεφτοΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) υπέγραφαν το τρίτο Μνημόνιο, η προπαγάνδα των αντιπάλων της Χρυσής Αυγής βασίστηκε και επικεντρώθηκε στο ζήτημα του χρέους. Το σύνολο των πολιτικών διαχειριστών της μνημονιακής δυστυχίας και εξαθλίωσης μπρος στην αναγκαιότητα εύρεσης ενός νέου αφηγήματος εξαπάτησης των Ελλήνων, έριξαν το βάρος στην πολυδιαφημισμένη «ελάφρυνση του χρέους».

Σημείο καμπής της εν λόγω άσκησης επί χάρτου υπήρξαν οι αμερικανικές εκλογές, με τις δυνάμεις του μνημονιακού τόξου, φιλελεύθερες και μαρξιστικές, να επιδίδονται σε ένα όργιο ραγιαδισμού και υποτακτικότητας έναντι της Χίλαρυ Κλίντον. Φυσιολογικά και αναμενόμενα ως εκ τούτου, η συντριβή Κλίντον προκάλεσε ένα ισχυρότατο πλήγμα στους εν Ελλάδι λακέδες της, εκείνους που ονειρεύονταν διακυβέρνηση Κλίντον και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στο αντίπαλό της δέος, τον υποψήφιο των ρεπουμπλικανών. Η εξέλιξη αυτή διατάραξε συντριπτικά την αρμονική συνύπαρξη αμερικανών και ευρωπαίων δανειστών και «εταίρων» της χώρας μας, πολύ περισσότερο όμως, άφησε στα κρύα του λουτρού πρωτίστως την κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα και Καμμένου, αλλά και την παράταξη της ΝΔ.

Από το 2015, οπότε ξεκίνησε η συγκεκριμένη περί χρέους συζήτηση και μέχρι το 2017 και την ψήφιση του τέταρτου Μνημονίου τον μήνα Μάιο, οι χρεοκοπημένοι πολιτικοί ηγέτες του μνημονιακού μετώπου ομιλούσαν διαρκώς για την «απαίτησή» μας έναντι των «εταίρων» για συμφωνία στο ζήτημα του ελληνικού χρέους. Η συμφωνία αυτή δεν επήλθε ποτέ, ή για να είμαστε πιο ακριβείς επήλθε αλλά αφορούσε νέα αιματηρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων και βεβαίως καμία απολύτως δέσμευση για το χρέος. Πρόκειται αναμφισβήτητα, για μια επιπλέον διαπραγματευτική τραγωδία της μνημονιακής κυβέρνησης, τραγωδία της οποίας τα αίτια δεν περιχαρακώνονται στα στενά όρια της σημερινής μαρξιστοπατριδοκάπηλης κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, αλλά περιλαμβάνουν και τα περί «μνημονιακής σωτηρίας» αφηγήματα των ξενόδουλων της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων, πλην σαφώς της Χρυσής Αυγής.

Απόδειξη τούτου, το γεγονός ότι μετά την ψήφιση του τέταρτου Μνημονίου από Σύριζα και ΑΝΕΛ, η αξιωματική αντιπολίτευση ως αντίλαλος της κυβέρνησης, έσπευσε να καλέσει ικετευτικά τους δανειστές να ενσκήψουν στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους. Στην πραγματικότητα εκείνο που ζητούν οι μαριονέτες των τοκογλύφων που καλούνται «δημοκρατικό» τόξο, δεν είναι λύση αλλά μια ασαφής και αίολη δέσμευση της Διεθνούς της Τοκογλυφίας πως το ζήτημα θα διευθετηθεί. Προς τι όμως αυτή η αγωνιώδης προσπάθεια του Καθεστώτος των διεφθαρμένων για μια τέτοιου είδους δέσμευση εκ μέρους των δανειστών;

Η απάντηση βρίσκεται στην εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής η οποία διαρκώς αυξάνεται και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά τις έκνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες των αντιπάλων της. Η δικτατορία των μίντια, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Χούντα του Μνημονίου, εξακολουθεί να φιμώνει «δημοκρατικά» την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, η αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης παραμένει, ενώ εδώ και κάτι μήνες, μια κλίκα κομματικών εγκάθετων της κρατικής τηλεόρασης αποφασίζει και διατάσσει την μη προβολή του Αρχηγού του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από την κρατική τηλεόραση.

Παρά ταύτα, οι πολιτικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν κατά τρόπο δραματικό τις προβλέψεις της Χρυσής Αυγής, γεγονός το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από το Λαό. Οι υψηλές προσδοκίες των πολιτικών μας αντιπάλων διαψεύδονται η μία μετά την άλλη κι εκείνο που τελικά απομένει είναι η οργή για την κοροϊδία και το ψέμα που -δυστυχώς για τους μνημονιακούς πολιτικάντηδες- έχουν κοντά ποδάρια…

Σήμερα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ελληνικής κοινωνίας, αρχίζει να λαμβάνει ξανά μορφή παρόμοια με εκείνη προ του 2012. Τα παραμύθια της συντέλειας που ήχησαν μετά το δημοψήφισμα του 2015 προκειμένου να πείσουν το Λαό μας πως ήταν επιβεβλημένη η περιφρόνηση του 63% των Ελλήνων και η επακόλουθη συμφωνία του τρίτου Μνημονίου, αρχίζουν να ξεθωριάζουν με θόρυβο. Γι’ αυτό ακριβώς οι εγχώριοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων αναζητούν απεγνωσμένα πολιτικό σωσίβιο σε μια δήλωση για το χρέος: έχει πλέον ξεκάθαρα καταστεί συνώνυμη με την πολιτική τους επιβίωση και κυριαρχία. Είναι δε τέτοιου βαθμού η απελπισία του ξενόδουλου πολιτικού συστήματος, ώστε να ψηφίζει νέα αιματηρά μέτρα κατά του Λαού μας, δίχως να παίρνει όχι δήλωση για το χρέος μα ούτε καν χρηματοδότηση!

Εν κατακλείδι, η πολιτική δικαίωση της Χρυσής Αυγής ήταν βέβαιη αφενός διότι γνωρίζουμε πολύ καλά την ολοκληρωτική υποταγή του «δημοκρατικού» τόξου στους τοκογλύφους και αφετέρου διότι οι τοκογλύφοι διαπιστώνουν την ανεκτικότητα του Ελληνικού Λαού απέναντι στους κλέφτες και απατεώνες πολιτικούς του ηγέτες. Όσο υπάρχουν οι δυο συγκεκριμένες αυτές παράμετροι, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει και η Τυραννία των Μνημονίων θα γίνεται ολοένα και πιο στυγνή και αμείλικτη. Το χρέος άλλωστε είναι μη βιώσιμο και σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες δεν έμαθαν ποτέ πως προέκυψε, ποιοι δηλαδή ήσαν οι υπεύθυνοι της δημιουργίας του. Στις έντονες οχλήσεις της Χρυσής Αυγής επ’ αυτού του θέματος, οι «δημοκράτες» απαντούν με διώξεις και λάσπη, γεγονός που αποδεικνύει την ενοχή τους.

Όταν ο Ελληνικός Λαός πάψει να ανέχεται τα εγκλήματα του «δημοκρατικού» τόξου εις βάρος του, τότε θα προκύψει μια ηγεσία Εθνική με πρώτιστο καθήκον την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων, δικαιωμάτων που έχουν βάναυσα καταπατηθεί από τους τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες τους. Οι δανειστές, οι «δημοκράτες» του αντεθνικού Καθεστώτος και οι στρατευμένοι τους δημοσιογράφοι γνωρίζουν πως αναπόφευκτα η στιγμή αυτή θα έρθει. Τότε, τους διαβεβαιώνουμε γι’ αυτό, η Χρυσή Αυγή δεν θα έρθει ως φίλος με διάθεση συμβιβαστική, αλλά ως Πρόμαχος ενός Λαού του οποίου το ένστικτο της επιβίωσης θα ξεχειλίζει. Ότι έσπειραν αυτά τα χρόνια εκείνοι που καταρράκωσαν αυτό το αίσθημα, θα το θερίσουν. Εις το εκατονταπλάσιο!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-paramutha-tou-chreous#ixzz4jmJqxg8m

Exit mobile version