Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ιωάννινα, Καβάλα

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μάχη της Βρυτζάχα Σουλίου. Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στα Σουλιώτικα βουνά με σκοπό να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής στα ιερά χώματά που είναι ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας, των ένδοξων Σουλιωτών και Παρασουλιωτών.  Οι συμπατριώτες μας, έχυσαν το αίμα τους υπερασπιζόμενοι την ελευθερία του τόπου μας στα Σουλιώτικα βουνά στη θέση «Λιβάδι» στο Ζωτικό Ιωαννίνων, όπου δόθηκε μια από τις κρισιμότερες μάχες, εναντίον των στρατευμάτων του Αλή Πασά.

Για μας τους Εθνικιστές, αυτό είναι τιμή και περηφάνια να προσκυνούμε τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας και όχι να λαμβάνουμε μέρος σε αλλοπρόσαλλες παρελάσεις που προκαλούν μόνο θλίψη για την κατάντια των υπερήφανων Ελλήνων και της πατρίδας μας.

Παρέμβαση συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή στο Ράδιο Νεάπολις Καβάλας για τα νέα διόδια στην Εγνατία

Μόνο το αποκορύφωμα της αριστερής αθλιότητας, υποκρισίας και κουτοπονηριάς μπορεί να αποτελεί η δήλωση του βουλευτή Καβάλα του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μορφίδη, για τα 38 νέα διόδια που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση. Ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά μας είπε ότι τα διόδια μπήκανε για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και για να εξασφαλιστούν τα  7,5 δισ. ευρώ της δόσης. Αμέσως μετά πρόσθεσε ότι όταν η κυβέρνηση πάρει τα λεφτά τότε τα διόδια θα ξηλωθούν για να ισχύσει το αναλογικό σύστημα χρέωσης.

Και αν αυτό δεν ικανοποιεί τους ψηφοφόρους της αριστερής κυβέρνησης, υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση του κινήματος «Δεν πληρώνω» το οποίο είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν. Έτσι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε μέχρι να τα ξηλώσουμε μπορούμε να φτιάξουμε ένα τοπικό κίνημα «Δεν πληρώνω», στο οποίο θα συμμετέχει και ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο λύνονται όλα τα προβλήματα.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την πολιτική της δήθεν αριστεράς που από την μία περνάει τα πιο σκληρά μέτρα που έχει περάσει μνημονιακή κυβέρνηση μέχρι σήμερα και από την άλλη επικαλείται τις δήθεν αριστερές ευαισθησίες της για να καλύψει τον απάνθρωπο χαρακτήρα της πολιτικής της. Η κυβέρνηση στο παρελθόν απέδειξε ότι όλες οι υποσχέσεις της σχετικά με τα διόδια ήταν μόνο προεκλογικά πυροτεχνήματα και αυτό θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά με τα 38 νέα διόδια της Εγνατίας οδού.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-iwannina#ixzz4jsVn4ivb

Exit mobile version