Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Δημοκρατία”: Αδράνεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου στο «gay pride»

“Δημοκρατία”: Αδράνεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου στο «gay pride»

Την χαρακτηριστική αδράνεια της Δικαιοσύνης για την βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από μέρος των συμμετεχόντων στο περιβόητο «Pride» του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος σχολιάζει η πολύ καλή στήλη «Ηρεμολόγιο» στην «Δημοκρατία», όπου διαβάζουμε τα εξής:

«Αποφασιστική η στάση της ελληνικής Δικαιοσύνης απέναντι στα πρακτόρια που βεβήλωσαν την ελληνική σημαία, μπογιατίζοντάς τη με τα χρώματα της παρέλασης της ομοφυλόφιλης περηφάνιας. Δικαστές και εισαγγελείς έκαναν ό,τι έκαναν επί δεκαετίες, όταν λεηλατούντο τα δημόσια ταμεία: τίποτα.

Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να αδρανείς, όταν δίπλα σου τρώνε τις σάρκες της πατρίδας και κλέβουν το παρόν του λαού και το μέλλον των ερχόμενων γενεών. Αυτό απαιτεί πολύ ψυχρό αίμα… μα πάρα πολύ. Μέχρι κατεψυγμένο. Μην κοιτάτε τι έγινε κάποτε στην Ιταλία με την επιχείρηση “Καθαρά Χέρια”. Εδώ τα χέρια δεν ξεπλένονται ούτε με Τίβερη ούτε με Γάγγη ούτε με Αμαζόνιο.

Μια που μιλάμε για την παρέλαση της “περηφάνιας”, καλό θα είναι να μάθουμε κάποτε οι χορηγίες σε ποιο νομικό πρόσωπο δόθηκαν, ποιοι έκοψαν παραστατικά, τα ποσά κ.α. Επίσης, με ποιο κριτήριο το ΕΣΡ έκρινε ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν την υποχρέωση να προβάλουν το σποτάκι του γκέι πράιντ των Αθηνών ως… κοινωνικό μήνυμα.

Αλλά τώρα, στα σοβαρά, ούτε οι καθαρισμένες τσιπούρες ιχθυοτροφείου δεν πιστεύουν ότι θα γίνει κάτι από τα παραπάνω. Από τα μπαχαλιστάν λείπει η βασική πρώτη ύλη της λειτουργίας των θεσμών: Αξιοπρέπεια λέγεται».

Στα όσα με εύστοχη ειρωνεία σχολιάζει η «Δημοκρατία» μπορούμε να προσθέσουμε ότι μέρος της Δικαιοσύνης αντιδρά μόνο όταν ακούγονται βαρύτατα… εγκληματικές εκφράσεις, όπως «όχι στην λαθρομετανάστευση» και κυρίως το «Η Ελλάδα ανήκεις τους Έλληνες», οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην «ισλαμοφοβία», την «ομοφοβία», την «ρητορική μίσους», την «μισαλλοδοξία» και τον «ρατσισμό». Βλέπουμε, όμως, ότι η υπόλοιπη Δικαιοσύνη βρίσκει προφανώς ως απολύτως φυσιολογικό να μπλέκουν κάποιοι τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες με το να «αλλάζουν τα φώτα» στην Ελληνική Σημαία, για την οποία αναρίθμητοι Έλληνες έδωσαν στην ζωή τους στο παρελθόν προκειμένου να την καπηλεύονται σήμερα, για τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα, οι διάφοροι  «αστέρες» του «συνταγματικού τόξου» και να την βεβηλώνουν οι διάφοροι «χαριτωμένοι».

Όσο για το «κοινωνικό μήνυμα» που μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια υποχρεωτικά δωρεάν, είδαμε το… κοινωνικό περιεχόμενό του έμπρακτα το περασμένο Σάββατο, με αχαρακτήριστες εικόνες, οι οποίες σίγουρα προσβάλλουν και τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους που δεν συμφωνούν με τέτοια «για τα πανηγύρια» φαινόμενα. Εγκρίνουμε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου για την πλήρη έλλειψη Αξιοπρέπειας και επαυξάνουμε λέγοντας ότι συνοδεύεται και από την αντίστοιχη ολοκληρωτική αποχή μιας ξεκάθαρα Ελληνικής έννοιας, η οποία δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα: το Φιλότιμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pride-h-shmaia-kai-h-elleipsh-ajioprepeias-kai-filotimou#ixzz4jtGsj4Lx

Exit mobile version