Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρη τουρκική πολεμική απειλή: Δεσμεύουν περιοχή του Αιγαίου στην σεισμόπληκτη Λέσβο για άσκηση με πραγματικά πυρά!

Ξεκάθαρη τουρκική πολεμική απειλή: Δεσμεύουν περιοχή του Αιγαίου στην σεισμόπληκτη Λέσβο για άσκηση με πραγματικά πυρά!

Δεν έχασαν την ευκαιρία οι τούρκοι με τον σεισμό στην Λέσβο και άμεσα εξέδωσαν navtex προκειμένου να δεσμεύουν την θαλάσσια περιοχή δυτικά του νησιού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν άσκηση με πραγματικά πυρά.

Βεβαίως, αυτή η κίνηση των τούρκων πέρα από το ότι φανερώνει απανθρωπιά δείχνει και την πολεμική διάθεσή τους. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το θερμό επεισόδιο των Ιμίων είχε πραγματοποιηθεί ύστερα από μία σωρεία τέτοιων προκλητικών ενεργειών από πλευράς τουρκίας. Το ότι σήμερα γίνονται μετά από έναν καταστροφικό σεισμό δείχνει το πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις τους.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Λέσβος δεν έχει να σκέφτεται μονάχα τον σεισμό, τις καταστροφές και όλα τα υπόλοιπα έχει και έναν ασύντακτο στρατό ισλαμιστών και ανθελλήνων αλληλέγγυων, προκειμένου να προκαλέσουν ταραχές την κατάλληλη στιγμή.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, συνεπώς μιλάμε για ξεκάθαρη τουρκική απειλή εναντίον της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε πιο άμεσες απειλητικές ενέργειες εναντίον της ακεραιότητας της Πατρίδος μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekatharh-polemikh-apeilh-apo-tous-tourkous-desmeuoun-periochh-tou-aigaiou#ixzz4juYqigJN

Exit mobile version