Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρήστος Παππάς προς “κομισάριο” Βουλής Ν. Βούτση: Να ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη! Κατάπιε την γλώσσα του ο Πρόεδρος

YouTube Poster

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διάσκεψης των Προέδρων σήμερα 14-6-2017 και η οποία διεξήχθη σε δύο μέρη, το μεν πρώτο αφορούσε τις διαδικασίες και το πρόγραμμα της Βουλής της ερχομένης εβδομάδος ενόψει του eurogroup, ο Πρόεδρος της Βουλής με την ασφάλεια των κλειστών καμερών χλεύασε τον ελληνικό Λαό και απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα και την πολιτική φύση του ιδίου και των συντρόφων του.

Πριν την έναρξη των διαδικασιών και με κλειστές κάμερες ο κ. Βούτσης επέδειξε για άλλη μια φορά την συριζαίικη αριστερή αναλγησία, χωρίς να εγκληθεί από κανέναν εκ των παρευρισκομένων του “δημοκρατικού τόξου”.

Όταν τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Παππάς και αφού τοποθετήθηκε για τις θέσεις του κόμματος σχετικά με την Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων κατέληξε ως εξής:

«Και τώρα ένα θέμα που αφορά εσάς κ. Πρόεδρε. Στην εισαγωγή σας κ. Πρόεδρε και σε απάντηση χαριτολογήματος εκ μέρους συναδέλφου που σας είπε πως η κυβέρνηση έχει χάσει τον ρυθμό της και δεν φέρνει κατεπείγοντα νομοσχέδια, εσείς του είπατε ότι «γίνονται εργώδεις προσπάθειες σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να έρθουν με το συμπάθιο κάτι μέτρα να» και αυτά τα είπατε χωρίς κάμερες φυσικά.

Απορώ με την ποιότητα του «χιούμορ» σας και απορώ με την χλεύη που επιδεικνύεται εσείς και οι σύντροφοί σας έναντι του Λαού τον οποίο εξοντώνετε κυριολεκτικά με τις μνημονιακές σας πολιτικές. Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε, να ζητήσετε συγνώμη για αυτήν την τουλάχιστον αστοχία σας».

Φυσικά ο Βούτσης δεν έβγαλε κιχ και φανερά θορυβημένος έδωσε αμέσως τον λόγο στον γνωστό μπαλαντέρ του συστήματος, τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Παφίλη.

Όταν ο τέταρτος πολιτειακός άρχων, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων αντιμετωπίζει την σημερινή κρίση της Πατρίδας μας και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας των μνημονίων και του τρίτου και του προσφάτου που ο ίδιος εψήφισε, φανταστείτε το μέγεθος της αναλγησίας, της έλλειψης οποιασδήποτε πολιτικής ευθύνης, αλλά και ενδόμυχης συνειδησιακής κριτικής. Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες, εγκληματούν κατά του ελληνικού Λαού και του μέλλοντος της χώρας συνειδητά και απροκάλυπτα.

Αυτά για να γνωρίζει ο ελληνικός Λαός το τι γίνεται στο άντρο της ανομίας με κλειστές κάμερες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-pappas-pros-komisario-boulhs-n.-boutsh-na-anakaleseis-kai-na-zhthseis-s#ixzz4k05bGeSM

Exit mobile version