Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακατάσχετα ψέματα και συκοφαντίες Κουτσούμπα κατά της Χρυσής Αυγής

Ακατάσχετα ψέματα και συκοφαντίες Κουτσούμπα κατά της Χρυσής Αυγής

Με το γνωστό συστημικό θράσος που τον διακατέχει, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας, φρόντισε, για μια ακόμη φορά, να συκοφαντήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει μετατραπεί σε μόνιμο εφιάλτη του.

Μιλώντας σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη (με κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωμένων μπολσεβίκων ήσαν ηλικιωμένοι), με αναίδεια ανάλογη της έκτασης της εγκληματικής διάστασης του κομμουνισμου, ο Κουτσούμπας αναφερόμενος στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ανέφερε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

«Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να στρέφονται ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό. Γι’ αυτό συκοφαντεί με ψέματα και αισχρό αντικομμουνισμό το ΚΚΕ και τους λαϊκούς αγώνες. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την συμμετοχή της Ελλάδας σε αποστολές εκτός συνόρων, σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.Δημαγωγεί για τα προβλήματα των στελεχών και συνδιαλέγεται με τους φορείς τους, αν και είναι εναντίον του δικαιώματος να έχουν συνδικαλιστική οργάνωση».

Θα μπορούσαμε απλώς να πούμε στον μοσχαναθρεμμένο ανεπάγγελτο «Μπούλη, ρούφα το αυγό σου». Για να μην φανεί, όμως, ότι υπεκφεύγουμε να απαντήσουμε, λίγα λόγια μόνο για τις αθλιότητές του.

Α) Ουδέποτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζήτησε να στραφούν οι Ένοπλές Δυνάμεις της Χώρας «ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό». Το σύνθημά μας «Λαός – Στρατός – Εθνικισμός» είναι διαχρονικό και το θυμίζουμε στον αναιδή μπολσεβίκο, προκειμένου να αντιληφθεί το πόσο πολύ γελοιοποιείται.

Β) Ουδέποτε, επίσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στήριξε «τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αποστολές εκτός συνόρων, σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους». Αντιθέτως, το ΚΚΕ είναι αυτό που πάντοτε, σαν υπάκουος σκύλος, στήριζε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της «μαμάς Μόσχας» στην Ουγγαρία, την Τσεχοσλοβακία, το Αφγανιστάν.

«Εκτός συνόρων», βεβαίως, θεώρησαν οι ανθέλληνες του ΚΚΕ και τους αγώνες του Ελληνικού Στρατού στην Μικρά Ασία το 1919-1922 και στην Βόρειο Ήπειρο το 1940-41, με την δεύτερη και τρίτη επιστολή Ζαχαριάδη. Αν «εκτός συνόρων» θεωρούν και μια μελλοντική ενδεχόμενη προσπάθεια του Ελληνικού Στρατού να απελευθερώσει σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και θέμα ενδοτικής μιζέριας.

Όσο για τα όσα υποστηρίζει περί «του δικαιώματος να έχουν συνδικαλιστική οργάνωση» δεν θα σταθούμε στο ανεδαφικά επικίνδυνο του να υπάρχει συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις (η ιδέα και μόνο της περίπτωσης «απεργίας» στον Ελληνικό Στρατό εκτός από γελοία είναι πρωτίστως επικίνδυνη), αλλά απλά θα τον ρωτήσουμε: Είχε και στην Σοβιετική Ένωση ή στις χώρες – δορυφόρους της συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, για να τον επιζητεί τώρα στον Ελληνικό Στρατό;

Τελειώνοντας, και αφού υπενθυμίσουμε στον Κουτσούμπα ότι ο Πανδαμάτωρ Χρόνος λιγοστεύει συνεχώς τα εναπομείναντα κορόιδα που πιστεύουν ακόμη τις «ιεχωβατικού» τύπου προβλέψεις του ΚΚΕ, ας ετοιμαστεί από τώρα για να μπορέσει να αντέξει το γεγονός ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν, θα δει για πολλοστή φορά «την πλάτη» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-me-nea-sukofantikh-pseudologia-tou-koutsoumpa-kata-ths-ch#ixzz4k0ZdOFEZ

Exit mobile version