Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επετειακή εκδήλωση για τα 4 χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Παιονίας – Φωτορεπορτάζ

Με μια λαμπρή εκδήλωση εορτάσθηκαν τα 4 χρόνια λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας στην Πλατεία του Πολυκάστρου στις 11 Ιουνίου 2017. Από νωρίς το απόγευμα πλήθος συναγωνιστών με τη συμμετοχή κλιμακίων από όμορους νομούς συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία, δίνοντας τόσο το μήνυμα της ενότητας αλλά και της κινηματικής αλληλεγγύης.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας, συναγωνιστή Παπαδόπουλο Αντώνη, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή στις δράσεις (όπως οι διανομές τροφίμων, οι παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια, εκδηλώσεις τιμής στους εθνικούς ήρωες) αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τοπική. Ο Γραμματέας, δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων έκανε τέλος αναφορά και στο φλέγον τοπικό ζήτημα της δημιουργίας παράλληλων διοδίων.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι βουλευτές του κινήματος οι οποίοι πέρα από τις αναφορές τους στο έργο της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας αναφέρθηκαν και σε πλειάδα προβλημάτων που μαστίζουν την πατρίδα μας. Πρώτη έλαβε το λόγο η Βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου, η οποία τόνισε την επικινδυνότητας της δημιουργίας του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος στην ευαίσθητη περιοχή μας αναφερόμενη στα εθνικά μας ζητήματα.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Βουλευτής Πέλλας, Σαχινίδης Γιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα των πλειστηριασμών των ακινήτων, των αγροτικών δανείων αλλά και της «διαγραφής» των χρεών των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου».

Ο Βουλευτής Κιλκίς, Χατζησάββας Χρήστος, αναφέρθηκε στη βαρύτατη φορολογία που πλήττει τους Έλληνες, στα ψευτοδιλήμματα των μνημονιακών κυβερνήσεων αλλά και στoν κίνδυνο του ισλαμικού φονταμενταλισμού.

Η εκδήλωση έκλεισε το πολιτικό της σκέλος με τον αγωνιστικό χαιρετισμό του Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Ο συναγωνιστής εκφράζοντας λόγο άκρως κινηματικό και συγκινησιακά φορτισμένο για τα μέλη και το έργο της Τοπικής, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι γιορτάζονται 4 χρόνια επιμονής, υπομονής και ανιδιοτελούς αγώνα.

Ο εορτασμός των 4 ετών λειτουργίας της Τ.Ο. Παιονίας ολοκληρώθηκε με την απονομή πλακέτας επιβράβευσης στην 9χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδος Ελένη-Ήρα Τραϊανού στο Combat Ju Jitsu Hellas. Στη μικρή μας φίλη αναγνωρίστηκαν οι κόποι και οι θυσίες της οικογένειάς της, που ουδείς από τον Δήμο, την Περιφέρεια και την Πολιτεία δεν θέλησε να αναγνωρίσει.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epeteiakh-ekdhlwsh-gia-ta-4-chronia-leitourgias-ths-t.o.-paionias-fwtorepor#ixzz4k3ZrNtMd

Exit mobile version