Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρούριο έκανε την Θεσσαλονίκη η Μοσάντ για την επίσκεψη του σιωνιστή Νετανιάχου

Φρούριο έκανε την Θεσσαλονίκη η Μοσάντ για την επίσκεψη του σιωνιστή Νετανιάχου

Ξεκινάει σήμερα η τριμερής συνάντηση Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ με φόντο τα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδος μας. Όπως έγραφε τοπική ιστοσελίδα, ήδη από ημέρες στελέχη της Μοσάντ είχαν φροντίσει για την έλευση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, σιωνιστή Νετανιάχου και πράγματι σήμερα είδαμε μία εντυπωσιακή αυτοκινητοπομπή.

Εκ πρώτης όψεως η συζήτηση αφορά τα ενεργειακά. Γεγονός, βεβαίως, παράλογο, αφού το Ισραήλ υποστηρίζει σθεναρά την άποψη ότι όλοι οι αγωγοί που θα αφορούν τους υδρογονάνθρακες της Μεσογείου οφείλουν να περάσουν από τουρκία. Συνεπώς, η όποια συζήτηση επί αυτής της θέσεως θα έπρεπε να αποκλείεται από την Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα, ο Νετανιάχου έρχεται εδώ πέρα για πολλούς λόγους, που αφορούν την ιδιότητά του ως σιωνιστή. Κατά πρώτον θα παρευρεθεί και θα επιβλέψει την τελετή αποκαλυπτηρίων πλακέτας για το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα ανεγερθεί στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, η επίσκεψή του έρχεται ως συνέχεια της συναντήσεως του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με τον επίσης σιωνιστή Νιλς Μούιζνιεκς στο Στρασβούργο που είχε ως σκοπό την… ενημέρωση των σιωνιστών για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Υπάρχει, βεβαίως, και συσχέτιση με την εν γένει προσπάθεια του Σύριζα για τον αφελληνισμό της Ελλάδος και συγκεκριμένα με τις προσπάθειες ανθελληνισμού στην Παιδεία, αλλιώς δεν εξηγείται η παρουσία στελέχους του Υπουργείου Παιδείας στην ελληνική «αποστολή» που υποτίθεται ότι μετέχει συναντήσεως για τα ενεργειακά.

Και το ΚΚΕ στο πλευρό της Μοσάντ

Επειδή η ασφάλεια ποτέ δεν είναι αρκετή, ο σιωνιστής Νετανιάχου διέταξε πέρα από την Μοσάντ και τις όσες αστυνομικές δυνάμεις που παρέταξε ο Τσίπρας να υπάρχει και η αφρόκρεμα του ανθελληνισμού. Έτσι αριστερές παρακρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ΚΚ€ έχουν ήδη παραταχθεί δήθεν για συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πραγματικότητα για να χαιρετίσουν το αφεντικό τους.

Φαίνεται πως από την στιγμή που το ΚΚ€ φύλαξε την Βουλή και τους πολιτικάντηδες απέναντι στην οργή του Ελληνικού Λαού, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια του Άδωνι Γεωργιάδη, προσέθεσε πόντους στο βιογραφικό του. Έτσι για άλλη μία φορά στήνονται έτοιμοι να δείρουν και να προβοκάρουν τον όποιο επιχειρήσει να χαλάσει την φιέστα του σιωνιστή Νετανιάχου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frourio-ekane-thn-thessalonikh-h-mosant-gia-thn-episkepsh-tou-siwnisth-neta#ixzz4k5c62Gjk

Exit mobile version