Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αναίσθητος Μπαλάφας ζητά τώρα και τα ρέστα για την άθλια δήλωσή του περί «στραβής»

Ο αναίσθητος Μπαλάφας ζητά τώρα και τα ρέστα για την άθλια δήλωσή του περί «στραβής»

Άθλιος έως εκεί που δεν παίρνει αποδεικνύεται ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας. Μετά την δήλωσή του ότι ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι ήταν «μια στραβή» (!) χθες επανήλθε δριμύτερος.

Αμετανόητος, κατηγόρησε για παρερμηνεία και παραπληροφόρηση όσους τον κατέκριναν για την δήλωσή του, ζητώντας και… τα ρέστα.

Με απύθμενο θράσος και αναίδεια ο Μπαλάφας δήλωσε ότι «Όσοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν συνέντευξή μου, απομονώνοντας τρεις λέξεις, απλά παραπληροφορούν. Στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων δεν σέβονται τον ανείπωτο πόνο των γονιών του 11χρονου Μάριου. Αιδώς, Αργείοι (όσοι βεβαίως έχετε τσίπα)! Εκτίθεστε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο  θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική».

Υπενθυμίζουμε πως είχε πει συγκεκριμένα, ότι δεν αποκλείεται το γεγονός «να έχουμε, ας το πούμε λαϊκά, μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι»! Παρατήρησε, μάλιστα, με επιτιμητικό τρόπο ότι «απομονώθηκαν τρεις λέξεις» από την δήλωσή του. Μόνο που οι τρεις αυτές λέξεις περιέκλειαν ακριβώς την (ανάλγητη) ουσία των ισχυρισμών του και γι’ αυτόν τον λόγο επικεντρώθηκε εκεί η λαϊκή κατακραυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το θρασύτατο αυτό υποκείμενο προκαλεί με τις δηλώσεις του. Στο πρόσφατο παρελθόν απάντησε με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο σε πολίτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική πολιτική και αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε τον υφυπουργό που απολάμβανε τον καφέ του. «Α, πάγαινε από εδώ» του είχε πει, δείχνοντας το πώς «επιχειρηματολογεί» η κυβέρνηση.

Όσο για την ακόμη πιο πρόσφατη διάψευσή του, ότι δεν είναι «καμιά λουλού», θα του πούμε ότι ακόμη και η κάθε «λουλού» δεν ξεστομίζει τέτοιες αθλιότητες περί «στραβής». Αποτελεί, λοιπόν, κάτι πολύ χειρότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anaisthhtos-mpalafas-zhta-kai-ta-resta-gia-thn-athlia-dhlwsh-tou-peri-str#ixzz4k5cyzydP

Exit mobile version