Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Γκρίζα ζώνη» και ο εναέριος χώρος του Αιγαίου με υπογραφή Καμμένου

«Γκρίζα ζώνη» και ο εναέριος χώρος του Αιγαίου με υπογραφή Καμμένου

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Το έγγραφο της ΝΤΡΟΠΗΣ είναι χαρακτηρισµένο ως «εµπιστευτικό» και απεστάλη στις 20 Μαΐου από το ΓΕΕΘΑ προς το υπουργείο Εξωτερικών και αποκαλύπτει ουσιαστικά πως η Τουρκία έχει µετατρέψει το Αιγαίο σε «γκρίζα ζώνη» για τα αεροσκάφη τύπου AWACS.

Είναι δηλαδή εις γνώσιν του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ! Του Καμμένου που πρόσφατα δήλωσε ως νέος Σημίτης ότι ο καλύτερος σύμμαχος της χώρας μας είναι οι… Ηνωμένες Πολιτείες!

Την ίδια ώρα, η Βορειοατλαντική Συµµαχία, οι «φίλοι» του Πάνου Καμμένου, υιοθετεί πλήρως τις παράλογες τουρκικές απαιτήσεις που φτάνουν στο βαθμό να μην… επιτρέπουν (!!!) τη χρήση των στρατιωτικών µας αεροδροµίων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα ∆ωδεκάνησα, αλλά και των κυπριακών αεροδροµίων…Με τον τρόπο αυτό, η Τουρκία επεκτείνει τον εναέριο χώρο ευθύνης της για «Ερευνα και Διάσωση» στο μισό Αιγαίο, ενώ παράλληλα αποστρατικοποιεί εν μέρει τα νησιά μας!

Επιβάλλει δηλαδή, ένα νέο status quo στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, το οποίο στηρίζει και το ΝΑΤΟ και κατ’ ουσίαν έχει αποδεχθεί και η «ελληνική» κυβέρνηση… Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του «υπερπατριώτη» Καμμένου με τις στολές παραλλαγής και τις… ελικοπτεράτες πτήσεις του ανά την επικράτεια.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μας, μια επανάληψη των Ιμίων του 1996, αν και όπως όλα δείχνουν, η πολιτική ηγεσία έχει πλήρως αποδεχθεί τις τουρκικές απαιτήσεις, που δεν θα σταματήσουν όσο συνεχίζεται η πολιτική του ραγιαδισμού και της υποταγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gkriza-zwnh-kai-o-enaerios-chwros-tou-aigaiou-me-upografh-kammenou#ixzz4k5dF5H8R

Exit mobile version