Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση τραγέλαφος: Με «υπερήφανη διαπραγμάτευση» τους υποχρέωσαν να πληρώσουν ακόμα και τα δικαστικά έξοδα στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Κυβέρνηση τραγέλαφος: Με «υπερήφανη διαπραγμάτευση» τους υποχρέωσαν να πληρώσουν ακόμα και τα δικαστικά έξοδα στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Για να καταλάβει κανείς το πόσο «υπερήφανη διαπραγμάτευση» κάνανε οι συριζαίοι αρκεί να διαβάσει τις πληροφορίες που διαρρέουν από το Eurogroup και αναφέρουν πως προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση και να υπάρξει η οποιαδήποτε συζήτηση, η τρόικα ανάγκασε τους συριζαίους να συμφωνήσουν στην παύση των διώξεων κατά στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και στην αποπληρωμή των δικαστικών εξόδων για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, με την περιβόητη υπόθεση των νοθευμένων στοιχείων.

Πρόκειται σαφώς περί μίας κινήσεως εξευτελισμού και επίδειξης ισχύος από πλευράς των διεθνών τοκογλύφων, αφού η κυβέρνηση είχε ήδη φροντίσει νομοθετικά τα εν λόγω ζητήματα. Τους βάζουν να τεθούν και επισήμως στα γόνατα, προκειμένου να μην υπάρχει καν υπόνοια αντιστάσεως.

Παράλληλα η διαρροή – «καρφί» από πλευράς του Σόιμπλε ότι έχει ήδη επέλθει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι συριζαίοι έχουν ζητήσει αναβολή τριών εβδομάδων για «επικοινωνιακούς» λόγους δείχνει αν μη τι άλλο την παντελή έλλειψη σοβαρότητας από πλευράς της κυβερνήσεως και το γεγονός ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι το πώς «θα πουλήσει» την συμφωνία στο πόπολο.

Βεβαίως, θα πρέπει να πούμε ότι οι μόνοι που δεν δικαιούνται να ομιλούν περί της ανικανότητας των συριζαίων (και το σημειώνουμε για προφανείς λόγους) είναι οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι διαχρονικά απλώς εφάρμοζαν τα μέτρα επιδεικνύοντας ένα σαδιστικό μίσος έναντι των Ελλήνων, λέγοντας ατάκες αμίμητες, όπως το «αν δεν μπορούν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, ας πουλήσουν τα σπίτια τους» και άλλα τέτοια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-tragelafos-me-uperhfanh-diapragmateush-tous-upochrewsan-na-plhrws#ixzz4kAFsKIAE

Exit mobile version