Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παράταξη της Δούρου προτιμά να προστατεύσει τον Π. Δαμιανό παρά να ασχοληθεί με την δολοφονία του μικρού Μάριου

Η παράταξη της Δούρου προτιμά να προστατεύσει τον Π. Δαμιανό παρά να ασχοληθεί με την δολοφονία του μικρού Μάριου

Στην 20η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής η παράταξη μας επιχείρησε να φέρει προς συζήτηση το μείζον ζήτημα που αφορά την Δυτική Αττική σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων και την συνεχή παραβατικότητα που παρατηρείται εκ μέρους συγκεκριμένης «ευπαθούς ομάδας».

Μάταια όμως αφού η παράταξη της κας Δούρου, συνεπικουρούμενη από λοιπές «αριστερίζουσες» παρατάξεις, θεώρησε πιο επείγον να συζητηθεί ψήφισμα συμπαράστασης υπέρ του περιφερειακού συμβούλου κ. Δαμιανού ο οποίος θίχτηκε από ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου του συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη!

Επιπρόσθετα η διοικούσα παράταξη δεν καταδέχτηκε να συζητήσει ούτε για τον καταστροφικό σεισμό στην Μυτιλήνη όπως της ζητήθηκε με αστείες δικαιολογίες επιμένοντας να αποπροσανατολίσει για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας με “αντιφασιστικές” κορώνες και κηρύγματα κίβδηλης δημοκρατίας.

Αφού τους υπενθυμίσουμε ότι σύντομα τελειώνει ο πολιτικός τους χρόνος, τους παραδίδουμε στην χλεύη του λαού μας με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε αμείωτα τον πολιτικό μας Αγώνα για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα μέχρι την τελική νίκη.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-paratajh-ths-dourou-protima-na-suzhthsei-gia-ton-damiano-para-gia-ton-nea#ixzz4kAH2iLYc

Exit mobile version