Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεκδιήγητος Τόσκας για την δολοφονία του μικρού Μάριου: Το πρόβλημα είναι ότι οι ανήλικοι Ρομά δεν… πάνε στο σχολείο!

Ανεκδιήγητος Τόσκας για την δολοφονία του μικρού Μάριου: Το πρόβλημα είναι ότι οι ανήλικοι Ρομά δεν… πάνε στο σχολείο!

Γράφαμε πριν από λίγες μέρες για την προκλητική δήλωση Τόσκα ότι η δολοφονία του μικρού Μάριου στο Μενίδι από Ρομά έχει… κοινωνικές προεκτάσεις, λέγοντας ότι θα τους δώσει και επιδόματα.

Σήμερα έχουμε την μαύρη επιβεβαίωση των λεγομένων μας, αφού ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟΠΟ προέβη σε νέες δηλώσεις που ξεκαθαρίζουν το περιεχόμενο των προηγούμενων δηλώσεών. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Τόσκας είπε: «Κάνουμε προσπάθειες στο σκέλος της τάξης, αλλά δεν είναι μόνο αστυνομικό το θέμα. Οι ανήλικοι Ρομά δεν πάνε σχολείο»

Αγνοεί, βεβαίως, ο Τόσκας ότι οι ανήλικοι ρομά πάνε σχολείο για κάποιο διάστημα στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς, προκειμένου οι γονείς τους να εξασφαλίσουν τα ανάλογα επιδόματα. Ακολούθως εγκαταλείπουν το σχολείο, προκειμένου να επιδοθούν σε… άλλες δραστηριότητες. Η δε αυτή τους παρουσία στο σχολείο με τα υπόλοιπα παιδιά έχει τις ανάλογες… παρενέργειες, όπως μπορεί να βεβαιώσει ο υπουργός αν τολμήσει να πάει στους κατοίκους του Μενιδίου να ρωτήσει.

Πέρα, όμως, από την μη βολική πραγματικότητα, που ως γνήσιος μπολσεβίκος επιλέγει να αγνοήσει ο Τόσκας, τι προτίθεται να κάνει για το γεγονός ότι «οι ανήλικοι Ρομά δεν πάνε σχολείο»; Θα δώσει και άλλα κίνητρα; Και άλλα επιδόματα; Και άλλα χρήματα του Ελληνικού Λαού; Φυσικά όλα αυτά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anekdihghtos-toskas-gia-thn-dolofonia-tou-mikrou-mariou-to-problhma-einai-o#ixzz4kBxZrwkC

Exit mobile version