Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκικές κινήσεις στην Θράκη μας: Θα δει πρώτα Τσίπρα και Μητσοτάκη και μετά θα πάει Κομοτηνή ο Γιλντιρίμ – Εμετική ανακοίνωση του τουρκοκόμματος

Τουρκικές κινήσεις στην Θράκη μας: Θα δει πρώτα Τσίπρα και Μητσοτάκη και μετά θα πάει Κομοτηνή ο Γιλντιρίμ - Εμετική ανακοίνωση του τουρκοκόμματος

Στην Ελλάδα πρόκειται να βρεθεί από αύριο ο πρωθυπουργός της τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, για μία αυθημερόν επίσκεψη και συναντήσεις. Όπως αναφέρεται, λοιπόν, ο Γιλντιρίμ θα βρεθεί με επιτελείο υπουργών στην Αθήνα και θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός της τουρκίας και φερέφωνο του Ερντογάν θα βρεθεί στην Θράκη μας, προκειμένου να συναντήσει διάφορους τουρκόφρονες, μεταξύ των οποίων η ηγεσία του τουρκοκόμματος DEB, και να συντονίσει τις ενέργειες εναντίον της Ελλάδος.

Σας παραθέτουμε σχετικά την εμετική ανακοίνωση του DEB, όπως την δημοσίευσε το έγκριτο ιστολόγιο tourkikanea, προκειμένου να λάβει γνώση και ο Εισαγγελέας:

«Πολύτιμη τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης, στις 19 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός της Μητέρας πατρίδας Τουρκικής Δημοκρατίας Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ θα επισκεφτεί την Δυτική μας Θράκη. Η πρώτη του στάση στην επίσκεψη του στην Δυτική Θράκη θα είναι γύρω στο απογευματινό ναμάζι στο τζαμί της συνοικίας Κίρμαχαλλέ. Μετά από το ναμάζι θα επισκεφτεί την εταιρία ΥΑΚΑ ΙΚΕ του Λεβέντ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ στο χωριό Δύμη.

Ακολούθως ο Πρωθυπουργός Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ θα επισκεφτεί την αγορά και επαγγελματίες στην Κομοτηνή. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Δυτική Θράκη θα τερματιστεί με ιφτάρ που θα οργανώσουν στο χωριό Λύκειο, η Συμβουλευτική Επιτροπή και  ο κόσμος του χωριού Λυκείου. Ανακοινώνεται προς όλα τα μέλη μας.»

Φυσικά, το περιεχόμενο της επισκέψεως του πρωθυπουργού της τουρκίας στην Ελληνική Θράκη το γνωρίζουν οι συνδαιτήμονές του, Τσίπρας και Μητσοτάκης, και συνεπώς είναι σύμφωνοι και υπόλογοι και οι δύο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkikes-kinhseis-sthn-thrakh-mas-tha-dei-prwta-tsipra-kai-mhtsotakh-kai-m#ixzz4kMbvsjb2

Exit mobile version