Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια – Καμία σύλληψη!

Νύχτα έντασης στην περιοχή του Πολυτεχνείου – Πιστοί στο «ραντεβού» του Σαββάτου οι αναρχικοί επιτέθηκαν με μολότοφ κατά αστυνομικών – Από τα επεισόδια διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Το βράδυ του Σαββάτου, ομάδα ατόμων επιτέθηκε κατά αστυνομικών των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ και πέτρες στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

Στις 21:30 το βράδυ, οι συμμορίες των κουκουλοφόροι ξεκίνησαν επιθέσεις κατά των αστυνομικών. Η τροχαία αναγκάστηκε να απαγορεύσει για μια ακόμη φορά την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα της οδού Πατησίων προς αποφυγήν τυχόν τραυματισμού διερχόμενου.

Έως και τις 23:30 συνεχίστηκαν τα επεισόδια με τους αναρχικούς στην συνέχεια να μπαίνουν στο Πολυτεχνείο και να ολοκληρώνεται η… Σαββατιάτικη επίθεση κατά των αστυνομικών. Για την ιστορία, ούτε και χθες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, πόσο μάλλον για συλλήψεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epithesh-me-bombes-molotof-kata-astunomikwn-sta-ejarcheia#ixzz4kO84iR30

Exit mobile version