Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεοφιλελεύθερο παραλήρημα βουλευτή Σύριζα εναντίον απόστρατων αξιωματικών και συνταξιούχων

Νεοφιλελεύθερο παραλήρημα βουλευτή Σύριζα εναντίον απόστρατων αξιωματικών και συνταξιούχων

Στους όσους πίστευαν ότι ο Σύριζα είναι ένα κόμμα φιλεργατικό προκαλεί σίγουρα κατάπληξη η «μεταμόρφωσή» του σε ένα νεοφιλελεύθερο μνημονιακό μόρφωμα που δείχνει με κάθε ευκαιρία το μίσος του απέναντι στον Λαό. Η παρεξήγηση έγκειται στο ότι οι συριζαίοι είναι μπολσεβίκοι και ανά πάσα ώρα και πραγματικά μισούν τον Ελληνικό Λαό.

Τα όσα λέμε επιβεβαιώνουν οι διαδικτυακές αναρτήσεις του κατά τα άλλα άσημου βουλευτή Κοζάνης του Σύριζα, Γιώργου Ντζιμάνη, ο οποίος αρχικά βγήκε να πανηγυρίσει, μαζί με τον πρωθυπουργό του, για το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσης» και αφότου άκουσε τα σχολιανά του από συνταξιούχους και απόστρατους αξιωματικούς ξεδίπλωσε το μπολσεβίκικο μένος του απέναντι στους Έλληνες, γράφοντας:

«Από ότι βλέπω το 80% των σχολίων προέρχεται από απόστρατους πρώην συναδέλφους. Η ανάρτηση παιδιά δεν αφορά εσάς αλλά τους ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες της χώρας. Εσάς σας ξέρω δεν χρειάζονται τα σχόλια σας, μια ζωή λιβανιστήρια της δεξιάς και μερικοί της ακροδεξιάς είσαστε. Σας ταιριάζει γάντι το: έντιμε άνθρωπε κυρ παντελή του Τζαβέλα».

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, της «διαπραγμάτευσης», σύμφωνα με τον συριζαίο, δεν αφορά τους συνταξιούχους και δη τους απόστρατους αξιωματικούς, αλλά τους «ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες». Βεβαίως, με τα ποσοστά ανεργίας και την φυγή των ελληνόπουλων στο εξωτερικό δεν μένουν και πολλοί που να τους αφορά.

Επιπλέον, και από τους «ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες», αποκλείονται τα «λιβανιστήρια της δεξιάς και της ακροδεξιάς». Κοινώς, μένουν μονάχα οι συριζαίοι, άντε και οι πασόκοι. Άρα ακόμα λιγότεροι… Και άμα το καλοσκεφτούμε, εφόσον μιλάμε για πραγματικούς και σκληρούς συριζαίους και πασόκους, δεν μιλάμε τότε για «ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neofileleuthero-paralhrhma-bouleuth-suriza-enantion-apostratwn-ajiwmatikwn#ixzz4kSGGpa39

Exit mobile version