Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τα ροδάκινα πήραν οι αγρότες υπουργό του Σύριζα στην Βέροια: Εκεί δεν ήταν «Gay Pride»!

Μόνο στα… «gay Pride» τελικά φαίνεται ότι μπορούν να πάνε χωρίς να ενοχληθούν οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οπουδήποτε αλλού βρίσκονται αντιμέτωποι με την λαϊκή αγανάκτηση και οργή.

Τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο των παραπάνω είναι τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Ημαθία. Πετώντας ροδάκινα στον δρόμο και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, αγρότες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Ελιά», στην Βέροια, και… υποδέχθηκαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου με αφορμή την ίδρυση διεπαγγελματικής οργάνωσης για το ροδάκινο στην πόλη.

Ο Αποστόλου δεν συνάντησε τους διαμαρτυρομένους και οδηγήθηκε στην αίθουσα από την πίσω πόρτα. Αυτή η κίνηση εξόργισε τους αγρότες και δημιουργήθηκε ένταση όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στον πολυχώρο. Ο Αποστόλου έκανε μια ομιλία, εξαπλώνοντας την κυβερνητική προπαγάνδα, ενώ την ίδια στιγμή οι αγρότες συνέχιζαν να ρίχνουν στον δρόμο έξω από την αίθουσα ροδάκινα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τα όσα έγιναν στην Βέροια, είναι εικόνες από το παρελθόν που θα εντατικοποιηθούν πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον, καθώς η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που οι συριζαίοι συναντούν στις «χαριτωμένες» παρελάσεις των ομοφυλοφίλων. Γι’ αυτό, αντί για τρελούς χορούς και ξεφάντωμα θα έχουν ως αντικείμενο υποδοχής ροδάκινα, ντομάτες και διαφόρων ειδών άλλα φρούτα και λαχανικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ta-rodakina-phran-oi-agrotes-upourgo-tou-suriza-ekei-den-htan-gay-pride#ixzz4kTUw2OTm

Exit mobile version