Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος “αντιφασιστών”: Στοχοποιούν με ανυπόστατη μήνυση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Θράσος “αντιφασιστών”: Στοχοποιούν με ανυπόστατη μήνυση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Η λαϊκή ρήση “φωνάζει ο κλέφτης” ταιριάζει απόλυτα στην πρωτοφανούς θρασύτητας κίνηση από τους επαγγελματίες “αντιφασίστες”, οι οποίοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά των “ρατσιστικών επιθέσεων και των ταγμάτων εφόδου που δρουν στον Ασπρόπυργο”.

Αυτοί που δεν καταδίκασαν την δολοφονική επίθεση με σφυριά κατά Συναγωνιστών στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, στοχοποιήσαν για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρέα συκοφαντών της Χρυσής Αυγής (ΚΕΕΡΦΑ) όπως ανακοίνωσαν υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά: “η Κλειώ Παπαπαντολέων, (σύζυγος του “δικαιωματάκια” Κωστή Παπαϊωάννου) πρόεδρος της «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, Δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α, η Ελένη Τάκου, πολιτική επιστήμονας και ο Χρήστος Ηλιάδης μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων. Στην αντιπροσωπεία που μετέβη και συνάντησε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συμμετείχαν επίσης ο Κωστής Παπαϊωάννου και ο δικηγόρος Δημήτρης Ζώτος.

Η κίνηση αυτή υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να δοθεί η αρμόζουσα προσοχή στο γεγονός ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις στη Γκορυτσά είναι επαναλαμβανόμενες από την ίδια ομάδα φασιστών και ως εκ τούτου υπάρχει η άμεση ανάγκη να υπάρξει συσχετισμός όλων των σχετικών μηνύσεων σε μία ενιαία υπόθεση…. Η ύπαρξη των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο είναι το ορμητήριο και το κέντρο εκπαίδευσης  νέων ταγμάτων εφόδου που κάνουν την εμφάνιση τους στην περιοχή. Είναι καιρός να τους φράξουμε τον δρόμο!

Έχουν το θράσος λοιπόν την ώρα που οι Συναγωνιστές ακόμα δεν έχουν αναρρώσει από τα δολοφονικά χτυπήματα των “συντρόφων” τους, να στοχοποιούν και να κατηγορούν για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή σε επεισόδια που είχαν οι ίδιοι με κατοίκους.

Επαναλαμβάνουμε πως αυτοί οι υβριστές και οι συκοφάντες με την στάση τους δικαιολογούν κάθε δολοφονική επίθεση κατά Συναγωνιστών ή γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/THrasos-antifasistwn-Oi-hthikoi-aftourgoi-ths-dolofonikhs-epitheshs-ston-As#ixzz4kY3Vil4m

Exit mobile version