Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Συνοδεία συριζαίων ο Γιλντιρίμ στους τουρκόφρονες!

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Συνοδεία συριζαίων ο Γιλντιρίμ στους τουρκόφρονες!

Είχαμε γράψει για την απαράδεκτη περιοδεία που επετράπη να διεξάγει στην Θράκη μας ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Γιλντιρίμ, την οποία χαιρέτισε το τουρκοκόμμα, κάνοντας λόγο για τον «πρωθυπουργό της Μητέρας Πατρίδας».

Αυτό που δεν μπορούσαμε αρχικώς να φανταστούμε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοδεία θα γινόταν παρουσία συριζαίων! Ναι, δεν πρόκειται περί κάποιου αστείου ή κάποιας παρανοήσεως.

Ο Γιλντιρίμ επισκέφτηκε την Θράκη και τους τουρκόφρονες, που έσπευσαν να διοργανώσουν υποδοχή, συνοδεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών! Επιπλέον αυτού, η σύζυγος του Γιλντιρίμ επισκέφτηκε παράνομες οργανώσεις τουρκοφρόνων, σε ένα «παράλληλο» πρόγραμμα επισκέψεων, εξαιρετικά προκλητικό.

Οι συριζαίοι με την παρουσία τους νομιμοποίησαν τις επεκτατικές βλέψεις της τουρκίας στην Θράκη και όλο αυτό αφότου ο Γιλντιρίμ ξεφτίλισε τον Τσίπρα λέγοντας ότι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδος μας είναι «πανανθρώπινη κληρονομιά» και ότι «παραβιάσεις γίνονται εκατέρωθεν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnika-epikindunoi-sunodeia-surizaiwn-o-gilntirim-stous-tourkofrones#ixzz4kYZHNZ63

Exit mobile version