Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Θρασύτατος στις δηλώσεις ο τούρκος πρωθυπουργός αμφισβήτησε ανοικτά την ελληνικότητα του Αιγαίου, εξισώνοντας τις αναχαιτίσεις των πολεμικών αεροπλάνων της πατρίδας μας με τις παραβάσεις του Εθνικού μας Εναερίου χώρου δείχνοντας ότι οι τούρκοι παραμένουν παραδοσιακά αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Δυστυχώς απάντηση δεν πήρε από τον ενδοτικό ελληνόφωνο πρωθυπουργό παραμένοντας πιστός στο δόγμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, με το οποίο αργά αλλά σταθερά γινόμαστε ένα κράτος δορυφόρος της Τουρκίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Σ.Μ.

Θράσος “αντιφασιστών”: Στοχοποιούν με ανυπόστατη μήνυση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Σχετικά με το Μενίδι, τι ακούσαμε πάλι προχθές από υπέρμαχους τηλεπατριώτες που τολμούν ακόμη και να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού παιδιού; Όσον αφορά την εγκληματικότητα πως για όλα φταίνε οι βούλγαροι, οι αλβανοί, οι ρωσοπόντιοι μόνο οι ρομά δεν φταίνε. Βέβαια οι τηλεοπτικοί πατριώτες, αυτοί οι υπέρμαχοι του έθνους και του Ελληνισμού ξεχνούν πως μόνο ελληνική καταγωγή δεν έχουν οι συγκεκριμένοι και το σημαντικό πως η σφαίρα  έφυγε από γλέντια αθίγγανων που γιόρταζαν την μη προφυλάκιση τους από εμπόριο ναρκωτικών. Ξεχνούν ποιοι έχουν εγκληματική συμπεριφορά, ποιοι κλείνουν δρόμους, ποιοι βάζουν μουσικές μέχρι τα χαράματα και πυροβολούν άσκοπα. Πρέπει να ντρέπεστε πολιτικοί απατεώνες των μνημονίων. Αλλά όσες προσβολές και να κανετε στη μνήμη του Μάριου να θυμάστε πως οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και ξέρουν ποιος είναι κοντά τους και στον αγώνα τους. Χρυσή Αυγή με τα μπούνια στις επόμενες εκλογές για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αρχηγέ προχωρά μπροστά!

Θ.Σ. Αθήνα

Δροσερό Ξάνθης: Ένα ακόμα «άβατο» ρομά για το οποίο έχει προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή

Αρχικά, επιτρέψτε μου να πω πως το μόνο που θα ήθελα να σχολιάσω, είναι πως καθημερινά σιχαίνομαι ολοένα και περισσότερο την κατάντια της πατρίδας μας όπως την κατάντησαν όλοι οι πολιτικοί από την μεταπολίτευση και μετά. Το ότι η σύντροφος πρωθυπουργού βρέθηκε να γίνεται από δασκάλα δημοτικού, καθηγήτρια στο Ε.Μ.Π. δεν φαίνεται να απασχόλησε ιδιαίτερα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, μιας και περίπου μια δεκαετία πίσω τα ίδια έγιναν με τη σύζυγο Καραμανλή του νεώτερου, που από νηπιαγωγός βρέθηκε ξαφνικά γιατρός. Πολιτική κάθαρση και αξιοκρατία μόνο η Χρυσή αυγή μπορεί να εγγυηθεί!

Γιάννης

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Συνοδεία συριζαίων ο Γιλντιρίμ στους τουρκόφρονες! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-21-iouniou-2017#ixzz4kcZi4huL

Exit mobile version