Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική ομιλία Κασιδιάρη – Παππά στην Καλαμάτα: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς (Τετάρτη 21 Ιουνίου, 20:00, Rex)

Πολιτική ομιλία Κασιδιάρη - Παππά στην Καλαμάτα: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς (Τετάρτη 21 Ιουνίου, 20:00, Rex)

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη με θέμα: “Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς”.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση του έργου: “Στην Μάνη με τον Πάνο Κατσαρέα”.

Οι εκδόσεις «Νέα Σπάρτη» επιστρέφουν με μία σημαντικότατη έκδοση, που θα ρίξει φως στα ιστορικά γεγονότα πέριξ της κομμουνιστικής ανταρσίας που στοίχισε στον τόπο περισσότερους νεκρούς από ό,τι η πολλαπλή κατοχή που βίωσε η Πατρίδα μας από τους κατακτητές.

Επίκεντρο της παράθεσης των ιστορικών γεγονότων η Μάνη, η ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα η δράση του λησμονημένου από τους ψευτοδεξιούς, αλλά και συκοφαντημένου από τους αριστερούς και τους συνοδοιπόρους τους ήρωα του Έθνους, «Αετού της Μάνης» Πάνου Κατσαρέα.

Τετάρτη 21 Ιουνίου, 20:00, ξενοδοχείο Rex, Καλαμάτα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-omilia-kasidiarh-pappa-sthn-kalamata-h-chrush-augh-enantia-sto-mnh#ixzz4kFvcTxAL

Exit mobile version