Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: Κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε την δολοφονική επίθεση στον Ασπρόπυργο – BINTEO

YouTube Poster

Στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης φρόντισε να ρίξει φως σε σκάνδαλα και κακώς κείμενα της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής που έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο, όπου δεν υπήρξε καταδίκη από κανένα πολιτικό κόμμα, ενώ αποκάλυψε την λογοκλοπή από την ΝΔ της ερώτησης του Βουλευτή Γ. Λαγού σχετικά με τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το οργανωμένο έγκλημα.

Παράλληλα, ο Συναγωνιστής κατονόμασε τους Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιο, οι οποίοι με την V+O Group προχωρούν στην εξαγορά κόκκινων δανείων, όπου ουσιαστικά εκχωρείται η περιουσία των δανειοληπτών σε ξένα επενδυτικά κεφάλαια, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ ετίθετο στο παρελθόν κατά της εξαγοράς κόκκινων δανείων.

Τέλος κατά τον ίδιο τρόπο ενεργεί και η PQH με την υφαρπαγή των περιουσιών των κτηνοτρόφων και των αγροτών της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-kanena-komma-tou-suntagmatikou-tojou-den-katadikase-thn#ixzz4kgBVHBWK

Exit mobile version