Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παντελώς ασύδοτοι οι αναρχοαριστεροί παρακρατικοί: Σπάσανε περιπολικό για να απελευθερώσουν Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο!

Στις 11:30, δύο αστυνομικοί, πλήρωμα περιπολικού από το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου, μετέφεραν κρατούμενο από το Μπαγκλαντές, όταν ξαφνικά έπεσαν σε… μπλόκο παρακρατικών στην οδό Μαυροματαίων στα Εξάρχεια, πίσω από την ΑΣΟΕΕ.

Οι παρακρατικοί περικύκλωσαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και το περιπολικό τους. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που ενεπλάκησαν μεταφέρθηκε νοσοκομείο 401 με τραύματα από καδρόνι.

Ακολούθως και προτού τραπούν σε φυγή από την έλευση και άλλων αστυνομικών, επεχείρησαν να απελευθερώσουν μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο, ο οποίος είχε συλληφθεί για παρεμπόριο.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο και παρά το γεγονός ότι αυτή η θρασύτατη και θρασύδειλη επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Αθηνών δεν έγινε ούτε καν μία προσαγωγή υπόπτων.

Άλλωστε, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που επισήμως το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ έστελνε οδηγία ότι η προσαγωγή είναι… απεχθές μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-kai-me-th-boula-spasane-peripoliko-gia-na-apeleutherwsoun-mpag#ixzz4kkZas6TR

Exit mobile version