Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει τις προκλήσεις η τουρκία μετά την ισλαμική τελετή στην Αγία Σοφία: Εγκαλεί την Ελλάδα και απαιτεί να χτιστεί γρήγορα το τζαμί στην Αθήνα!

Συνεχίζει τις προκλήσεις η τουρκία μετά την ισλαμική τελετή στην Αγία Σοφία: Εγκαλεί την Ελλάδα και απαιτεί να χτιστεί γρήγορα το τζαμί στην Αθήνα!

Η τουρκική πρόκληση με την ισλαμική προσευχή εντός της Αγίας του Θεού Σοφίας προκάλεσε την διεθνή κατακραυγή, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μειώσει το θράσος των τούρκων.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ακόμα και του αμερικανικού State Department, οι τούρκοι βγάλανε νέα ανακοίνωση, στην οποία ζητάγανε και τα… ρέστα. Συγκεκριμένα εγκαλούσαν την Ελλάδα ότι «καταπιέζει την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα», ότι «υποβάλει μηνύσεις κατά των εκλεγμένων Μουφτήδων» και καλεί για χτίσιμο του τζαμιού στον Βοτανικό.

Αυτό οφείλει να αποτελέσει ένα μάθημα στους πολιτικάντηδες, που όχι μόνο επέτρεψαν την περιοδεία του τούρκου πρωθυπουργού στην Θράκη μας, αλλά και τον συνόδευσαν. Οι τούρκοι αμέσως μετά αυτή την προκλητική υποστήριξη των συριζαίων φτάνουν να κάνουν λόγο για «τουρκική μειονότητα» κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης, να καλούν την Ελλάδα να παρέχει ασυλία στους ψευδομουφτήδες και να μας λένε να χτίσουμε τζαμί στην Αθήνα.

Αυτό δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία πως το τζαμί στην Αθήνα χτίζεται κατ’ εντολή των τούρκων, ενώ η ανοχή της πολιτείας στους πάσης φύσεως παράνομους συλλόγους τουρκοφρόνων είναι μία ενδοτική πράξη δειλών και άβουλων. Κανένα τζαμί στην Αθήνα! Όποιος αισθάνεται τούρκος να πάει στην τουρκία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-tis-proklhseis-h-tourkia-meta-thn-islamikh-teleth-sthn-agia-sofi#ixzz4kpZ43X3u

Exit mobile version