Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια Μέρκελ σε Ψαρρά: Έβγαλε δημοσκόπηση με άθροισμα ποσοστών 125% για να μην εμφανίσει την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη!

Συγχαρητήρια Μέρκελ σε Ψαρρά: Έβγαλε δημοσκόπηση με άθροισμα ποσοστών 125% για να μην εμφανίσει την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη!

Όλα τα μέσα σήμερα παρουσιάζουν την καταγέλαστη δημοσκόπηση της ProRata που έχει τα εξής συστημικά πλεονεκτήματα, προφανώς κατ’ εντολή της Μέρκελ, της χρηματοδότριας των βιβλίων του Ψαρρά:

Α) δείχνει τη ΝΔ πρώτη με διαφορά

Β) δείχνει ανεβασμένο τον Σύριζα

Γ) δείχνει ισχυρό ΠαΣοΚ και ανεβασμένο ΚΚΕ

Δ) βγάζει την Χρυσή Αυγή πέμπτη!

Πώς έγιναν, αλήθεια, τόσα θαύματα σε αυτή την δημοσκόπηση; Πολύ απλά αν αθροίσει κανείς τα ποσοστά των κομμάτων, βγάζει 125%.

Κοινώς, Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή και απαιτείται άλλο ένα 25% να προστεθεί σε ΠαΣοΚ και ΚΚΕ για να την ξεπεράσουν.

Βάλε 10% παραπάνω στο ΠαΣοΚ να φτάσει το… 14%! Δώσε και 6% παραπάνω στο ΚΚΕ. Κάνε και μια αβάντα στον νέο εκλεκτό της Μέρκελ, τον Μητσοτάκη. Βάλε και 4-5% στους παρακρατικούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να το όνειρο της Μέρκελ να γίνεται πραγματικότητα!

Σας παραθέτουμε την κάρτα με τα ποσοστά για να κάνετε το άθροισμα, να γελάσετε με την κατάντια του κατεστημένου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kahmenos-psarras-ebgale-dhmoskophsh-me-athroisma-posostwn-125-gia-na-mhn-ba#ixzz4kpasoM6O

Exit mobile version