Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον Γιλντιρίμ και ο τούρκος υπουργός Εργασίας ξεσάλωσε στην Θράκη

Μετά τον Γιλντιρίμ και ο τούρκος υπουργός Εργασίας ξεσάλωσε στην Θράκη

Εκτός από τον τούρκο πρωθυπουργό Γιλντιρίμ, προκλητικός ήταν και ο λόγος του υπουργού Εργασίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος συνοδεύοντας τον Γιλντιρίμ στην επίσκεψή του στην Θράκη είπε:

«Εμείς οι άνθρωποι της Δυτικής Θράκης ποτέ δεν κάνουμε λάθη. Ούτε προς την χώρα ούτε προς την πατρίδα, από τη μια, με τα χαρακτηριστικά των μουσουλμάνων και, από την άλλη, ως μέλη του τουρκικού έθνους και του πολιτισμού που ανήκει στο τουρκικό έθνος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, δε, για να μη μείνει αμφιβολία για τις προθέσεις του: «Να μην ξεχνάνε ποτέ το εξής, δίπλα στις ελπίδες τους υπάρχει η στήριξη του ισχυρού τουρκικού έθνους των 80.000.000 ανθρώπων. Υπάρχει η εμπιστοσύνη του ισχυρού κράτους της τουρκικής δημοκρατίας».

Ένα κράτος και μια κυβέρνηση που θα σέβονταν τόσο τον εαυτό τους όσο πολύ περισσότερο την αποστολή εξυπηρέτησης των Εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας θα φρόντιζαν να απελάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον προκλητικά ανιστόρητο και άσχετο τούρκο υπουργό. Το γεγονός, όμως, ότι επιτρέπουν την ανενόχλητη ανθελληνική δραστηριότητα της σφηκοφωλιάς που ονομάζεται τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, χωρίς να του βάζουν «λουκέτο», ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν ανεμπόδιστα στους μουσουλμάνους βουλευτές της περιοχής και το τουρκόφιλο DEB να δρουν υπέρ των εθνοβλαβών και αποσχιστικών σχεδίων του τουρκικού επεκτατισμού, δείχνει ότι το «ελληνικό» κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου» δεν σέβονται ούτε την αναμφισβήτητη Ελληνικότητα της Θράκης, επιτρέποντας έτσι στην Τουρκία και τους εγχώριους δορυφόρους της να δυναμιτίζουν συνεχώς το κλίμα στην περιοχή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-tourko-prwthupourgo-kai-o-upourgos-ergasias-jesalwse-sthn-thrakh#ixzz4kqxrLQkH

Exit mobile version