Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παλλαϊκή Εθνική Αντίσταση!

Παλλαϊκή Εθνική Αντίσταση!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Κάθε φορά που τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιχειρούν να διαμορφώσουν στην κοινή γνώμη την πεποίθηση της χάραξης μιας κοινής «εθνικής» γραμμής σε ζητήματα μείζονα για την Πατρίδα και το Λαό μας, τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε νέες δυσάρεστες εξελίξεις για τις οποίες υπεύθυνοι δεν είναι φυσικά οι ξένοι αλλά εκείνοι που συνασπίζονται για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό, υπακούοντας σαν πιστά σκυλάκια στις εντολές των διεθνών αφεντικών.

Υπό αυτό το πρίσμα θα πρέπει να ιδωθεί η είδηση των διαδοχικών επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, προκειμένου υποτίθεται να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο τελευταίο Eurogroup, καθώς επίσης και για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. Το «δημοκρατικό» τόξο και βεβαίως το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα μέσω αυτού του τεχνάσματος, αποσκοπεί σε τούτο και μόνο: να δημιουργήσει την εντύπωση της «εθνικής» συνεννόησης και της σύμπλευσης στην λήψη αποφάσεων οι οποίες δεσμεύουν το μέλλον της χώρας.

Ακριβώς για να μη διαταραχθούν αυτή η σύμπλευση και συνεννόηση -οι οποίες κάθε άλλο παρά εθνικές είναι-, οι «δημοκράτες» αποκλείουν τη Χρυσή Αυγή. Όπως συνέβη και κατά το παρελθόν, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στις επαφές του τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης, όπως αυτή ανεδείχθη μέσα από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι η Χρυσή Αυγή δεν υπηρετεί τα συμφέροντα ενός διεφθαρμένου, ξενόδουλου και αντεθνικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, όπως πράττουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pallaikh-ethnikh-antistash#ixzz4ktqwY0uj

Exit mobile version