Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 0,28% των “Μπανιάδων” και τα άμεσα αντανακλαστικά του για την προστασία της κόκκινης τρομοκρατίας

Το 0,28% των “Μπανιάδων” και τα άμεσα αντανακλαστικά του για την προστασία της κόκκινης τρομοκρατίας

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μας κυβερνά το 4%, αναφερόμενοι προφανώς στα προ κρίσης ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη: μας κυβερνά το 0,28% της ΑΚΟΑ!

Τι εστί ΑΚΟΑ; Το 1987, που ο Κύρκος οσμίστηκε τις επικείμενες εξελίξεις (αυτοκατάρρευση των… «σοσιαλιστικών παραδείσων») και μετεξέλιξε το ΚΚΕ εσωτερικού σε ΕΑΡ (εγκαταλείποντας το σφυροδρέπανο), η ομάδα Μπανιά (οι λεγόμενοι «Μπανιάδες») διασπάστηκε κι έστησε το ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά (με σήμα το σφυροδρέπανο), που έλαβε στις εκλογές ποσοστό 0,28%.

Στην συνέχεια, ο Μπανιάς έφτιαξε την Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚOΑ), η οποία το 2004 έγινε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2007 εκλέχτηκε βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, οι «Μπανιάδες» αποτελούν την ραχοκοκαλιά της σημερινής κυβέρνησης: Αλ. Φλαμπουράρης, Ν. Βούτσης, Ν. Φίλης, Π. Σκουρλέτης, Ν. Παππάς, Όλγα Γεροβασίλη, Στ. Κοντονής, Θεανώ Φωτίου, Θ. Δρίτσας, κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου, Μ. Μπαλαούρας, Χρ. Παπαδόπουλος, Κ. Γαβρόγλου, Ν. Μανιός, Π. Λάμπρου (της διαβόητης «Επιτροπής Δικαιωμάτων») και άλλα… φρούτα.

Ιδού και τα – σύμφωνα με την φυλλάδα των Ιών – «άμεσα αντανακλαστικά» ενός εκ των «Μπανιάδων»

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-028-twn-mpaniadwn-pou-kuberna-thn-ellada-kai-ta-amesa-antanaklastika-tou#ixzz4kwIxTuTt

Exit mobile version